Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ottomanská nenechala na ex Janktovi nit suchou a teď... Září po boku nového muže?!

Autor: sm

Její zpověď loni fotbalové fanoušky šokovala. Markéta Ottomanská po boku sparťana Jakuba Jankta (27) žila několik dlouhých let a společně jsou rodiči malého syna Davídka (4). Tím více zaskočila půvabná brunetka tvrzením, že ve vztahu s českým fotbalovým reprezentantem trpěla. Zdá se ale, že po útěku zpátky do rodné země, kam se mezitím přesunul i sám Jankto, našla štěstí v náručí jiného muže...

Markéta se po ukončení vztahu s Janktem vrátila ze Španělska zpět do Česka. Podle sociálních sítí se pak pod taktovkou ezožínky Heleny Houdové snažila pochopit své vnitřní já a po čase se rozhodla pomáhat lidem se stejným záměrem. A sebeláska ji nejspíš přinesla novou známost. Alespoň se to tak jeví z příspěvku na sociálních sítích.

„Dostala jsem od muže k Vánocům boží dárek,“ radovala se Ottomanská u videa z dílny. „Kurz Re-design nábytku,“ osvětlila. Je zřejmé, že zimní svátky tak oslavila s někým kdo po jejím boku špičkového fotbalistu nahradil. A dotyčný evidentně přesně odhadl, jakým dárkem ji potěší.

„Před dvěma až třemi měsíci prodával jeden pán na marketplace polici za 50 korun. Po příjezdu mi ji dal zDARma,“ těšilo Markétu, která se policí na sociálních sítích pochlubila. „Měli jsme za úkol přinést si na kurz vlastní kus nábytku, kterému dáme nový život. Neměla jsem doma nic lepšího, tak byla volba jasná,“ dokončila Janktova bývalka svou myšlenku.

Markéta ale evidentně není jediná, kdo předchozí vztah hodil za hlavu. Koncem loňského roku vyšlo najevo, že po rozchodu je znova zamilovaný i samotný fotbalist a Jankto. Ten má momentálně randit s krásnou letuškou Vanessou...

Markéta se svým mužem mezi řádky pochlubila v příspěvku...
Markéta se svým mužem mezi řádky pochlubila v příspěvku...