Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Shiffrinová v den bolestného výročí: Foto s tátou na smrtelné posteli!

Autor: pl

Obrovská tragédie. Ta potkala před třemi lety jednu z nejlepších lyžařek dnešní doby Mikaelu Shiffrinovou (27), když náhle přišla o svého tátu Jeffa (†65). Ten zemřel poté, co se ošklivě zranil během rekonstrukce domu. Rivalka Slovenky Petry Vlhové (27) nyní k třetímu výročí úmrtí zveřejnila srdcervoucí fotku z posledních společných chvil!

Tu ztrátu nesla velice těžce. Její táta jí byl oporou nejen v soukromém životě, ale také v tom závodnickém, když se sám zúčastnil několika závodů. Tři roky zpět si ale přivodil smrtelný úraz hlavy, když rekonstruoval luxusní dům své hvězdné dcery v Coloradu. Několik dní ještě statečně bojoval v nemocnici, ale svůj boj začátkem února 2020 bohužel prohrál. Poslední dny strávil po boku své dcery Mikaely, která stihla rychle přiletět z Evropy.

„Nedá se ani popsat, jak moc nám Jeff chybí,“ napsala pod sérii fotek na instagram Eileen, matka Shiffrinové. Následně přidala úryvek z básně, kterou napsal jejich rodinný přítel. Nejemotivější chvíle ale přišla o hodinu později, když Mikaela zveřejnila fotku, jak objímá svého umírající tátu na smrtelné posteli, přičemž ho drží za ruku.

Lítost projevila i Ester Ledecká, která přidala do komentářů srdce a smutného smajlíka. Shiffrinová šla po smrti otce s výkony rapidně dolů, ale nyní už je opět mezi nejlepšími. Její táta tak na ni může být tam nahoře pyšný.

Shiffrinová zavzpomínala na okamžik, kdy byla s otcem naposledy
Shiffrinová zavzpomínala na okamžik, kdy byla s otcem naposledy