Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zdravotní trápení biatlonistky Jislové: Účast na šampionátu v ohrožení!

Autor: sm

Touhle zprávou fanoušky nepotěšila. Česká biatlonistka Jessica Jislová (28) krátce před startem MS v biatlonu přiznala, že jí zlobí zdraví. Na přípravě před šampionátem, který se bude konat v Německu prozatím chybí, a není jisté, kdy jí zdravotní stav umožní se k týmu znova připojit.

„Na přípravném soustředění před MS už bohužel pár dní nejsem,“ začala Jislová své trpké oznámení, které fanouškům podala na sociálních sítích.

 „V Anterselvě jsme si všichni mohli všimnout, že v tomto stavu nemá smysl závodit. Od té doby jsme usilovně pracovali na tom, aby se můj stav zlepšil a dokonce to i pár dní vypadalo nadějně. Bohužel po pár trénincích se vše vrátilo, takže jsme můj pobyt v Itálii raději předčasně ukončili,“ vysvětlila česká biatlonistka svou aktuální situaci.

„Zatím přesně nevím, kdy se budu schopná připojit ke zbytku týmu. Nejdříve potřebuji mít jistotu, že moje tělo zvládne maximální zátěž bez toho, aby se bolest zase vrátila,“ podělila se Jislová ohledně nejisté doby návratu. Je proto otázkou, jestli se biatlonistka dokáže dát zdravotně dohromady do 8. února, kdy začíná šampionát v Německu.

„Já i všichni kolem mě se snažíme, aby můj výpadek byl co nejkratší,“ uzavřela s poděkováním za podporu.

Jessica Jislová fanouškům přiznala, že jí momentálně trápí zdraví
Jessica Jislová fanouškům přiznala, že jí momentálně trápí zdraví