Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Expartnerka Ottomanská poradila Janktovi coming out: Nic ve zlém!

Autor: mib

Svatého Valentýna oslavila kakaem z kelímku ve svém nově otevřeném obchůdku Soul Design, kde prodavá dárky s duší. Markéta Ottomanská (31), expartnerka sparťanského fotbalisty Jakuba Jankta, tak léčí vlastní duši.

Mladá podnikatelka přiznání otce jejího syna Davida (3) k homosexuální orientaci ocenila. Ale po rozpadu vztahu v listopadu 2021 sama Markéta řešila psychické problémy. Blesku se loni v dubnu sveřila, že s Jakubem zažívala peklo.

„Neplatí alimenty,“ nakřkla ještě předtím Jankta s ročním výdělkem 51 milionů korun. Přestože spor bývalého páru řeší i soud ve Špapnělsku, Ottomanská teď našla vnitřní klid a údajně také novou známost. „Je to minulost. Nic mu nemám za zlé,“ řekla pro iDnes.cz v pondělí s tím, že na vině bylo její neuzavřené trauma z dětství.

Pomohl rovněž Jakubův coming out, k němuž ho prý jako jedna z prvních poňoukla právě ona? „Já jsem Kubovi už před časem řekla, že jeho úkolem v tomto životě je změnit tohle ve světě, být první a jít ostatním mladým klukům příkladem. To se naplnilo,“ řekla pro Expres.cz.

Jakub Jankto a přítelkyně Markéta
Jakub Jankto a přítelkyně Markéta