Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Shakira opět útočí: Ostrá slova na adresu Piquého přítelkyně!

Autor: pl

Za pár měsíců to bude už rok, kdy zpěvačka Shakira (46) a skvělý exfotbalista Gerard Piqué (36), jeden z nejsledovanějších párů na světě, oznámili rozchod. V případě Shakiry ale stále převládá křivda. V nedávném rozhovoru se totiž pořádně pustila do své sokyně Clary (23), která mu jeho španělského miláčka přebrala!

Žena nezávislá na mužích. Přesně tak nedávno odpověděla Shakira na otázku, jak se cítí bez partnera. V minulosti prý byla na mužích emocionálně závislá. Myslela si, že muže potřebuje k tomu, aby se cítila kompletní, jenže to už podle jejich slov neplatí.

Během povídání v mexickém pořadu En Punto con Enrique Acevedo přišla řeč i na Claru Chiu Martiovou, se kterou Piqué Shakiru podváděl. A kolumbijská hudební ikona se rozhodně nedržela zpátky. Vadí jí především fakt, že Clara nerespektuje „ženský kodex". „V pekle je speciální místo pro ženy, které se navzájem nepodporují,“ zněla pikantní slova Shakiry.

A jak je na tom nevěrník Piqué se svou láskou Clarou? Evidentně dobře. Minulý měsíc zveřejnil na instagramu společnou fotku, jak se k sobě lísají, na kterou zareagovalo více než čtyři miliony lidí. V rozhovoru u streamera Ibaie Llanose pak práskl na svou lásku, že se s ní cítí jako loutka! Důvod? Prý mu vybírá oblečení, když jdou nakupovat. Důležité je, že si Piqué umí sám aspoň vybrat přítelkyni...

Podle Shakiry má její sokyně v lásce Clara zařízené speciální místo v pekle
Podle Shakiry má její sokyně v lásce Clara zařízené speciální místo v pekle