Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čajánkova láska Habáňová oznámila skvělou novinu: S mistrem světa čeká dítě!

Autor: pl

Během minulého léta se Michaela Habáňová (26) a někdejší hokejový reprezentant Petr Čajánek (47) pochlubili zamilovanými fotkami z dovolené. O sedm měsíců později je tady další příspěvek, který stojí za zmínku. Mnohem důležitější. Bývalá miss čeká s víc jako o dvacet let starším partnerem dítě!

„Klokan přiletí v srpnu. Na Vánoce jsme si nadělili jeden malý dáreček. Bude nás víc!“ napsala Habáňová k videu na instagramu, kde ji Čajánek dává pusu na rostoucí bříško. Trojnásobný mistr světa tak s více jak o dvacet let mladší přitelkyní založí rodinu!

Půvabná modelka se navíc s Čajánkem zná už spoustu let. Dříve totiž randila s jeho synovcem a hokejovým útočníkem Olomouce Janem Káňou (31). Čajánkovi a jeho tehdejší ženě Kateřině chodila mimo jiné hlídat děti. Začalo se tak spekulovat, jestli za rozpadem dvacetiletého manželství nestojí právě Habáňová.

„Jediné, co k tomu chci říct je, že jsem nebyla důvodem rozvodu, žádné manželství jsem nerozvrátila. Více se k tomu nechci vyjadřovat,“ řekla pohledná brunetka před necelými dvěma lety pro server Super.cz. Rozvrátila, nerozvrátila, na tom už v současné době nesejde. Jisté je, že co nevidět bude Čajánkovi hlídat svého vlastního potomka.

Bývalý hokejista Petr Čajánek bude opět otcem. Potomka čeká s více než o dvacet let mladší partnerkou Michaelou Habáňovou
Bývalý hokejista Petr Čajánek bude opět otcem. Potomka čeká s více než o dvacet let mladší partnerkou Michaelou Habáňovou