Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V každém z nás je bojovník! Novotného Oktagon sbírá peníze potřebným: Pomoc »bublinám«

Autor: David Turek, mib

Zápasníci MMA v potu a krvi vyhrávají zápasy v kleci, ale někteří bojovníci potřebují pomoc ostatních. Proto organizace Oktagon spojila síly s platformou Donio. Promotér Ondřej Novotný (45) si vybral rodinu se dvěma malými chlapci…

Spolumajitel největší tuzemské organizace smíšených bojových umění se stal patronem u sbírky »Pomoc bublinám do života«. Bubliny nazývala rodina očekávaná dvojčata, která však kvůli komplikacím při příchodu na svět vyžadují 24hodinovou péči rodičů.

Šílenství

„Je vlastně šílenství, když si člověk uvědomí denní program této rodiny,“ popsal Novotný Blesku svůj pocit z návštěvy. „Tu náročnost na psychiku, kdy musíte s malým klukem i přes jeho křik denně tři hodiny cvičit, že potřebuje tolik nesehnatelných přístrojů,“ říkal otec dvou dcer s dojetím.

Do posledního dechu

Maminka hodlá bojovat za Adama s Dominikem do posledního dechu.  „V každém z nich je bojovník," pochvaluje si jeden z šéfů Oktagonu. Díky charitativnímu projektu teď mohou fanoušci přispívat na operace, rehabilitační pomůcky a drahý zdravotnický materiál. „Snad pomůžeme my," doufá Novotný, jehož zápasnická organizace oslovila i další dobré duše v drsném tělesném obalu.

Oktagon 42

Čekání je u konce, Oktagon se vrací do Bratislavy na legendární Zimní stadion Ondřeje Nepely a slibuje nezapomenutelný zážitek. Zlatým hřebem bude souboj o titul Keita vs. Tichota. Galavečer se koná v sobotu 29. 4. od 18 hodin. Akci živě vysílá Oktagon.tv.

Bojovníci vás potřebují!

Někdo už ten svůj boj vyhrál, ale někteří bojovníci potřebují naši pomoc. Proto se Oktagon spojil s platformou Donio a pomáhá šířit tuto myšlenku. Organizace vytvořila celkem 5 sbírek a vyzývá: „Pojďte s námi do tohoto boje a buďte pro každou dobrost.“

Novotný je patronem rodiny s dvojčátky vyžadujícími neustálou péči.
Novotný je patronem rodiny s dvojčátky vyžadujícími neustálou péči.