Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující detaily mrtvé šampionky Bowieové (†32): Pokročilé těhotenství i hádka s nožem!

Autor: pl

Nečekaná, nepochopitelná, ale hlavně tragická. Přesně taková je smrt zlaté olympioničky Tori Bowieové (†32), jejíž tělo se našlo v jejím domě na Floridě. Nyní vypluly na povrch děsivé detaily z jejího osobního života. Jako například drsná hádka s přítelem nebo fakt, že se jí co nevidět mělo narodit dítě!

Podle deníku Daily Mail měla mít bývalá mistryně světa v běhu na 100 metrů těsně před porodem. Konkrétně se měla nacházet v sedmém či osmém měsíci těhotenství. Alespoň tak to britskému plátku řekli její sousedé. „Byla hubená a vypadalo to, jakoby měla pod tričkem půlku basketbalového míče,“ popsal Daily Mail jeden ze sousedů.

Život Bowieové byl podle lidí z jejího okolí divoký. Potomek jí tak mohl dát nový smysl do života. „Narození dítěte ji mohlo udělat šťastnější. Její smrt během pokročilého stádia těhotenství je opravdu smutná. Hovoříme tady o dvou zmařených životech,“ sdělil soused a její kamarád, který si nepřál být jmenován.

Záchvat s nožem

Očekávaný příchod novorozence ale není jediná znepokojivá věc ve spojitosti se smrtí Bowieové. Sousedé také uvedli, že žít vedle účastnice olympijských her v Riu nebylo vůbec jednoduché. V minulosti se měla před domem pohádat s partnerem, přičemž po celou dobu držela v ruce nůž. „Jednou jsem vyšla z domu a ona tam stála, držela nůž a křičela na nějakého muže,“ zavzpomínala sousedka Zehra Ugurluová (52). „Můj rodinný přítel s ní promluvil a nakonec ji uklidnil, ale bylo to děsivé, hlavně pro mé dcery.“

Nejednalo se ale o jediný incident. Taktéž měla z neznámých důvodů házet vajíčka na protější dům nebo pouštět hlasitou hudbu uprostřed noci. Problémy měla mít Bowieová i se samotným domem. Jak uvádí soudní spisy, dům v hodnotě téměř 11 milionů korun byl v posledních dvou letech na pokraji zabavení. Proč? Rodačka ze státu Mississippi dlužila sdružení majitelů domů bezmála půl milionu korun. Vrata garáže zůstávala posledního čtvrt roku otevřená dokořán. Vchodové dveře a okna pak byla často pootevřená, což přimělo sousedy k úvahám, jestli v domě nebydlí squatteři.

Jak naznačila její sestra Tamarra (36), Bowieovou pravděpodobně sužovaly psychické problémy, které započaly už ve dvou letech, kdy ji a její sestru odevzdala matka do pěstounské péče. Později se jich ujala jejich biologická babička. „Lidé, kteří předstírají, že jsou šťastní, mají jedny z nejsmutnějších duší. Lidé, kteří se naopak nesnaží přesvědčit svět, že jsou šťastní, mají ty nejupřímnější duše, protože jsou sami se sebou spokojení,“ napsala starší ze sesterské dvojice na sociální síti. V případě Tori se bohužel jednalo o první případ.

Atletka zemřela v pouhých 32 letech
Atletka zemřela v pouhých 32 letech