Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Konec nejen se vztahem: Piqué a Shakira se zbavili i »třetího dítěte«!

Autor: sm

Byli nejen partneři doma, ale také v práci! V dobách své velké lásky se zpěvačka Shakira (46) a její bývalý přítel Gerard Piqué (36) rozhodli jít také do společného byznysu. Jenže tomu nejprve zlomila vaz pandemie a později také fotbalistova nevěra...

Láska prochází žaludkem? Minimálně v případě kolumbijské zpěvačky a jejího partnera to tak rozhodně bylo. Jejich společná láska k jídlu je přivedla dokonce k nápadu, že by si mohli společně otevřít restauraci. Jenže jejich podnikání brzy zhatila pandemie, která ochromiila služby po celém světě, a bracelonský podnik samozřejmě nebyl výjimkou.

Ještě horší dopad však měla na restauraci Gerardova nevěra s mladou Clarou Chiou Martiovou (24). Po proválení aférky už bylo nejspíš většině lidí jasné, že společný projekt Piquého a Shakiry je před smrtí. A taky, že byl. Jenže teď se restaurace Azul Rooftop ujal michelinský šéfkuchař Romain Fornell a vdechl ji druhý život. Změnil název, proměnil interiér, vymyslel lákavé menu a 5. května ji opět otevřel.

A nutno podotknout, že už na první pohled vypadá podnik dost lákavě. Pro člověka, který vyhledává levné stravování však rozhodně menu stavěno není. Kdo by si ale za kvalitní jídlo v prostředí, které učarovalo i hudební divě Shakiře nerad sáhl hlouběji do kapsy?

Shakira a Piqué plánovali společné podnikání. Jenže nikdo nemohl tušit, že za pár měsíců už ani nebudou pár
Shakira a Piqué plánovali společné podnikání. Jenže nikdo nemohl tušit, že za pár měsíců už ani nebudou pár