Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Talentovaný fotbalista přijde o mistrovství světa: Drsné zdravotní trable!

Autor: ptr

Měl být jednou z nejzářivějších hvězd slovenského výběru do dvaceti let na nadcházejícím mistrovství světa, vše je ale nakonec jinak. Šikovný záložník Dominik Hollý (19) bude místo soupeřů bojovat s pořádně nepříjemnými zdravotními potížemi. Opora národního týmu leží v nemocnici se zánětem mozku a infekcí v těle!

Dlouho žil v nejistotě a nevěděl, zda vůbec bude moci na šampionát do Argentiny odcestovat. Jeho mateřský klub AS Trenčín totiž bojoval ještě v pátek o záchranu v nejvyšší soutěži a teprve když se ji podařilo stvrdit i díky výkonu ofenzivního playmakera, tak dostali mladíci zelenou. Dominik však v neděli překvapivě společně s národním týmem neodcestoval.

„Řešilo se to už před odjezdem, i během cesty. Po příletu se lékař výpravy dozvěděl, že Dominik se nemůže zúčastnit MS. Byl hospitalizován a podstupuje vyšetření, jejichž výsledek se teprve dozvíme,“ informoval asistent trenéra Marek Ondrík.

„Mám zánět mozku a infekci v těle. Je to vážné, jsem v nemocnici a nevím, jak dlouho tady budu. Nevím nic,“ uvedl pro Sportnet Hollý. Už před klíčovým utkáním se Zlatými Moravci ho údajně bolela hlava a byla mu zima. „Teplotu jsem však neměl, a tak jsem hrál. Potom to však na mě úplně dolehlo. Zvracel jsem, strašně mě bolela hlava a byla mi zima,“ doplnil z nemocnice. Jen těžko se smiřuje s tím, že se nemůže zúčastnit vysněného MS.

Talentovaný fotbalista Dominik Hollý
Talentovaný fotbalista Dominik Hollý