Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ronaldova sexy Georgina: Opět ukázala žhavé křivky a...Snubák za miliony?!

Autor: pl

Georgina Rodriguezová (29) a smyslné snímky. Spojení, které k sobě pasuje stejně dokonale jako Cristiano Ronaldo (38) a úžasné fotbalové výkony. Během letošních letních dnů ukázala polovička hvězdného CR7 opět své křivky, když zveřejnila fotky v černých bikinách. Mnohem víc ale tentokrát zaujme její ruka než hruď. Vystavila totiž na odiv luxusní prstýnek, jehož cena se pohybuje v řadu desítek milionů korun! Je zásnubní?

Neuplynul ani týden od momentu, kdy Georgina přidala na instagram sérii fotek, jak si se svým milovaným Ronaldem užívá zaslouženou dovolenou na Sardinii, kde tráví společné chvíle na přepychové jachtě, jejíž cena se odhaduje na závratných 151 milionů korun. Není to ale jediná milionová věc na palubě.

Během nových snímků, které zachycují sexy tělo argentinské modelky v černých bikinách, zveřejnila Georgina i fotku, kde má na levém prsteníčku nápadný prsten, jehož cena se podle britského deníku The Sun odhaduje na necelých 17 milionů korun! Tisk z Ostrovů o něm píše jako o zásnubním, byť pár žádné oficiální zásnuby nepotvrdil. Sám Ronaldo ale v minulosti prozradil, že by si Georginu rád za manželku vzal.

„Momentálně o tom nepřemýšlím, ale myslím si, že v budoucnu si to oba zasloužíme,“ prozradil slavný Portugalec ke konci loňského roku u Pierse Morgana. „Teď to tedy nemáme v plánu, ale v budoucnu bych si Georginu určitě chtěl vzít.“ Jenže mezitím se také vyrojily spekulace o tom, že vztah páru prochází velmi těžkou krizí, což často dokazovaly i záběry a informace ze situací na veřejnosti.

Je snad propast zažehnána a v dáli začínají znít svatební zvony?

Ronaldova drahá polovička Georgina se pochlubila prstýnkem, jehož cena je vyčíslena na necelých 17 milionů korun
Ronaldova drahá polovička Georgina se pochlubila prstýnkem, jehož cena je vyčíslena na necelých 17 milionů korun