Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Princezna Kate připravila pro Federera královské přivítání: Nechuť manželky tenisové legendy?!

Autor: pl

Už loni nestartoval na svém milovaném Wimbledonu. Letos se ho už oficiálně účastní jako tenisový ,,důchodce". Pro legendárního Švýcara Rogera Federera (41) si organizátoři londýnského grandslamu připravili ceremoniál, kterého se mimo jiné účastnila i princezna Kate (41), velká kamarádka někdejší světové jedničky. Federerova manželka Mirka, která pochází ze Slovenska, ale moc nadšeně nevypadala...

Princezna z Walesu, která je už sedmým rokem zároveň patronkou All England Clubu, byla jednou z mnoha nadšených fanynek, která Federerovi aplaudovala poté, co byl dnes rodák z Basileje na centrálním dvorci oceněn za své skvělé sportovní úspěchy. Součástí ceremoniálu byl i sestřih Federerových nejlepších momentů napříč kariérou. Došlo i na vzájemné přivítání, během kterého se ale stala středem pozornosti jeho žena Mirka. Proč?

Stačilo se podívat na výraz obličeje drahé polovičky Federera, aby člověk pochopil, že přátelské projevy náklonnosti mezi jejím manželem a členkou královské rodiny na ni neudělaly zrovna nejlepší dojem. Bála se snad, že se bude opakovat pozdvižení z roku 2017?

Tehdy totiž Kate porušila královský protokol, kdy Federera políbila na tváře hned třikrát, zatímco mu gratulovala k osmému zisku prestižní trofeje. Jejich přátelství ale sahá i mimo hranice kurtu. Společně pracují na několika projektech. Naposledy natočili ke konci června video o práci sběračů míčků. Mimo jiné se Federer před šesti lety objevil i na svatbě Pippy, sestry Kate. Po návštěvě letošního Wimbledonu se ale zdá, že Mirka nadšení své lásky pro sympatickou Kate nesdílí.

Federer se opět setkal s princeznou Kate
Federer se opět setkal s princeznou Kate