Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Šok ve slovenské lize starších žáků: Mladý fotbalista škrtil vlastního spoluhráče!

Autor: TT

Děti umí být kruté! Čtvrtá slovenská liga starších žáků tuto tezi stvrdila. Hráči se začali hádat a urážet přímo na hřišti a jejich neshoda vygradovala až k tomu, že třináctiletý fotbalista začal škrtit vlastního spoluhráče. 

Duel starších žáků mezi slovenskými kluby KSK Juventus Levice a TJ Družstevník Nový Tekov se pořádně zvrtnul! Domácí hráči sice ve druhém kole čtvrté ligy zvítězili jednoznačně poměrem 9:0, přesto si udělali z ostudy kabát. Právě běžela 46. minuta a aktuální skóre bylo 6:0. Levice mohli dohrát zápas bez jakýchkoliv nervů, jenže nastala scéna! Třináctiletý Patrik rázem vybuchl a začal škrtit svého spoluhráče z týmu!

„Byl jsem z toho v šoku. Pokud mám být však upřímný, z části se domácímu hráči nedivím. Spoluhráč mu nadával a vykřikoval, aby se vrátil zpět do dětského domova,“ popisoval hlavní rozhodčí Roman Krajčír, co „nepochopitelnému“ zkratu mladíka vlastně doopravdy předcházelo.

„Snažil jsem se zachovat klid, protože šlo o citlivé téma. Samozřejmě, že jsem musel udělit červenou kartu, ale víc bych hráče netrestal. Možná bych v jeho pozici reagoval podobně,“ přiznal upřímně fotbalový arbitr, že má pro hrubé chování třináctiletého Patrika jistou dávku pochopení.