Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Nepříjemnost u slovenské hvězdy Hamšíka: Vypovídal na policejní stanici!

Autor: TT

Někdejší kapitán slovenské reprezentace nečekaně skončil na policejní stanici! Proč? Marek Hamšík přišel vypovídat ve věci trestního oznámení, které na něj podala jeho bývalá společnice. O této kauze informovala televizní stanice Markíza.

Bývalý slovenský fotbalista má starostí až nad hlavu! O víkendu odstartoval svou trenérskou kariéru, kdy při suverénním vítězství 9:1 šéfoval lavičce starších žáků RSC Hamšík Academy Banská Bystrica U15 proti stejně starým vrstevníkům z Námestova. Hned v pondělí se pak vydal na policejní stanici v doprovodu advokátky, aby zde podal výpověď ohledně jeho podnikatelských aktivit. 

Typický široký úsměv na rtech Marka Hamšíka byste hledali jen marně! Vrásky na čele slovenské legendě způsobila jeho bývalá společnice, která ho viní, že ji protizákonně obral o polovinu Bounce Parku 17 v Banské Bystrici. Zde naleznete více než 50 všemožných atrakcí, od lezeckých stěn a trampolín až po multifunkční fotbalové hřiště s umělou trávou. Tento sportovně zaměřený lunapark pak založili a také postavili společnými silami, jenže vztahy mezi oběma se nakonec dosti vyostřily.

„Je to taková malá pomsta,“ vyjádřil se hvězdný Marekiaro pro televizi Markíza. Dále tvrdí, že vůči jeho bývalé společnici ve firmě je v současné době vedeno ještě jiné trestní stíhání, které se týká zpronevěry v souvislosti se zmíněným komplexem. Ač tak či onak, informace o možné defraudaci firemních prostředků dosud nebyly potvrzeny.

„Ve vztahu k uvedené společnosti je vedeno trestní řízení, kde není vyvozena trestní odpovědnost vůči konkrétní osobě. Výše škody je aktuálně předmětem zjišťování,“ potvrdila probíhající vyšetřování krajská mluvčí policie v Banské Bystrici Mária Faltániová. Co říká žaloba i obhajoba? A na čí straně je tedy pravda?

„Já jsem jako fyzická osoba přinesla hotový projekt. Oslovili jsme Marka Hamšíka prostřednictvím jeho otce Richarda Hamšíka s tím, že jsme na rovinu přiznali, že my jako rodina nedisponujeme tak velkými financemi, abychom dokázali zrealizovat tak velký projekt,“ popisuje bývalá jednatelka Veronika Gondášová podmínky původní dohody. 

„My jsme jim na tento společný byznys půjčili 1,6 milionu eur, které měli splácet. Tím, že splátky přestali posílat, uplatnili jsme si zástavní právo na jejich firemní podíl,“ komentoval kauzu Richard Hamšík, otec fotbalisty.

„Hamšík říká, že mu paní dlužila nějaké peníze a nechtěla mu je zaplatit. On jí tento dluh odečetl z podílu,“ zaznělo v reportáži TV Markíza.  „Ne, my jsme nepřestali splácet. Společnost Bounce Park, kterou jsme měli společnou, měla platit úvěr, ne my,“ oponuje bývalá obchodní partnerka fotbalisty.

Bývalá společnice viní Marka Hamšíka z toho, že ji obral o polovinu Bounce Parku 17 v Banské Bystrici.
Bývalá společnice viní Marka Hamšíka z toho, že ji obral o polovinu Bounce Parku 17 v Banské Bystrici.