Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Skrblík Michael Jordan podle syna Marcuse neumí plavat: Peníze jsou pro něj víc než dcera!

Autor: Jiří Beneš

Legendární basketbalista a dvojnásobný olympijský vítěz Michael Jordan (60) asi nemá na svém seznamu nejoblíbenějších podcastů ten, co uvádí jeho syn Marcus (32). Ten na něj prozradil zajímavá tajemství a svého otce pořádně zesměšnil.

Povedený »chlapeček« v něm ještě víc napružil už tak napjaté vztahy. Jordanovy nervy před nějakou dobou pocuchal vztahem s exmanželkou nejslavnějšího spoluhráče z éry Chicaga Bulls Scottieho Pippena Larsou. A teď se Marcus rozhodl poslat do éteru historky, které radši měly zůstat pod rodinnou pokličkou.

„Mám tady pár věcí, o nichž mám pocit, že je lidi neznají,“ začal za mikrofonem vyprávět na téma slavný otec: „Tak třeba… Panicky se bojí hadů.“

Ach, ty Bahamy

A taky je prý »létající Mike« držgrešle, co se sice umí koupat v bankovkách, plavat ale neumí. „To bylo během naší dovolené na Bahamách, když se otec s tehdy ještě malou ségrou Jasmine (30) převrhli na vodním skútru. Ještěže na sobě měla vestu,“ vykládal Marcus.

„Najednou se všude objevily bankovky. Muselo to být třeba čtyřicet tisíc dolarů, které měl táta v kapse. Co myslíte, že ho zajímalo jako první?“ tázal se posluchačů, než si sám odpověděl: „Samozřejmě, že peníze. Když potřebuje, přežije. Aby přežil, plave,“ chechtal se.

Legendární basketbalista Michael Jordan
Legendární basketbalista Michael Jordan