Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Fanoušci dělali peklo na zápase: Teď je hlídá nejžhavější policistka světa!

Autor: OB

Internetovou hvězdou se stala kolumbijská policistka Alexa Narvaezová (28), která ve své rodné zemi hlídá zápasy tamního fotbalového klubu América de Cali. Kromě udržování pořádku v policejní uniformě se kráska živí také podnikáním a na instagramu ji sledují téměř dva miliony uživatelů.

Na stadionu Pascala Guerrera v kolumbijském městě Cali jsou fanoušci zvyklí sledovat zápasy týmu América de Cali. Tento klub se do povědomí veřejnosti dostal v roce 2021, kdy se v průběhu domácího utkání v Copa Libertadores odehrály protesty proti tamní vládě.

Fanoušci tehdy před svatostánkem odpálili granáty se slzným plynem, který se dostal i na hřiště a hráči obou týmů se ho následně nadýchali.Možná i pro to se tam momentálně o bezpečí hráčů a fanoušků stará právě Narvaezová. Ta je zároveň fanynkou místního týmu a na internetu se proslavila videem právě ze zápasu América de Cali, na kterém slavila gól v jejich dresu.

Příznivci klubu to tak při domácích zápasech nemají jednoduché, protože kromě fotbalu musí sledovat také strážkyni zákona. „Pokaždé, když jdu na stadion, tak doufám, že ji tam uvidím,“ prohlásil jeden z fanoušků.

Ačkoliv je latinská kráska policistkou na plný úvazek, pohybuje se také ve světě podnikání. Je totiž zakladatelkou značky vlasových produktů Matiz Color G&D. Velmi aktivní je i na instagramu, kde ráda ukazuje svou vysportovanou postavu a na fotografie vyšpuleného pozadí už přitáhla téměř dva miliony sledujících.

„Přišel jsem se přiznat ke svým zločinům,“ vtipkoval jeden z fanoušků pod její fotku. „Zlobil jsem a zasloužím si být zatčen,“ reagoval další.

Policistka Alexa Narvaezová se na Instagramu ráda vytahuje svou postavou
Policistka Alexa Narvaezová se na Instagramu ráda vytahuje svou postavou