Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Pljuščenko se chlubí novou akademií: Luxusní palác s fotkami Putina!

Autor: TT

Vydělané miliony investuje do přepychových vil a dalších nemovitostí. Jevgenij Pljuščenko (40) však nedávno otevřel také vlastní krasobruslařskou školu plnou luxusních apartmánů či profesionálního vybavení, kterou postavil na vlastní náklady. A jelikož se řadí mezi zarputilé příznivce Vladimira Putina (71), tak uvnitř jeho honosné akademie nalezneme i jejich společné snímky, kterými se chlubí.

Nad financemi si někdejší vrcholový sportovec hlavu příliš neláme. Legendární krasobruslař Jevgenij Pljuščenko (40) rozhodně nemá hluboko do kapsy, což dává znát na každém aspektu svého života, včetně bydlení. Se svou chotí Janou Rudkovskou (48) jsou obklopeni naprostým luxusem, ze kterého »obyčejným smrtelníkům« přechází zrak. V každém z jeho paláců nalezneme živý ekosystém s obřím stromkem, ve větším soukromém sídle pak má hvězdný Rus ještě sbírku drahých automobilů či obří bazén.

V poslednich letech ale Pljuščenko budoval také vlastní krasobruslařskou školu. Nápad se zrodil před více než 3 lety, kdy od kamaráda získal menší kluziště k osobnímu použití. Nevyhovovalo však přísným požadavkům, proto nakonec propůjčenou halu opustil, pronajmul si jinou a zde začal stavět. Vše dotoval ze svého od A do Z, kdy ve vzdělávací instituci každoročně »utopil« okolo 12 milionů rublů (v přepočtu 3 miliony korun).

Výsledky dlouholeté práce a nemalých investic se nyní pochlubil na svém Instagramu prostřednictvím krátkého video sestřihu, na kterém poodhalil skutečně profesionální vybavení a nadstandardní zázemí komplexu. Na půdě školy se nachází hotel s 16 pokoji a 5 chatek , který je plně k dispozici studentům akademie Angels of Plushenko. Ti pak mohou dále volně využívat také fitness centrum s posilovnou, taneční ateliér, restaurace se zdravou výživou a dokonce i kamenný obchod s jeho módní značkou a další všemožné prvky a praktické vychytávky

Resort též nabízí výstavu zaměřenou na život a úspěchy Jevgenije Pljuščenka a jeho nejbližších. Rozličné suvenýry, fotografie i další upomínkové předměty jsou tedy absolutně všude, kam se návštěvník podívá. Nechybí zde obří podobizny majitele, Alexandera Ovečkina (38) či Jevgenije Malkina (37), kteří dohlížejí na perfektně připravenou ledovovou plochu. Ve vnitřních prostorách jsou zarámované a vystavené jejich hokejové dresy, ať už jde o dres Washightonu Capitals či ruské sborné. V jedné z místností lze spatřit společný snímek s Vladimirem Putinem (71), kterého bývalý krasobruslař a další jeho krajané bezmezně milují, uznávají a podporují.

-1