Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Romantičtější místo vybrat nemohl: Rekordman Záleský požádal svou lásku o ruku!

Autor: OB

Český multitalent Dominik Záleský (28), který svou rodnou zemi reprezentuje ve dvou rozdílných sportech, se rozhodl odstartovat další životní závod. Na žádost o ruku mu totiž řekla »ano« jeho partnerka Veronika, která si tuto romantickou chvilku užila v hlavním městě Itálie.

Jeho prvním sportem se stala atletika a to konkrétně běh na krátké trati. V závodě na sto metrů se stal mistrem České republiky a zároveň také drží národní rekord. Na LOH, které vždy byly jeho cílem, se mu však kvalifikovat nedařilo a když cítil, že mu ujíždí vlak, rozhodl se k radikálnímu řešení. Dostane se na ty zimní!

V roce 2016 poprvé zkusil čtyřbob a tento sport ho zaujal natolik, že už u něj zůstal, přestože se atletice věnuje i nadále. V roce 2022 se mu pak jeho sen splnil a v Pekingu se opravdu projel olympijským bobovým korytem.

Tentokrát však zaujal novinkou ze svého soukromého života, když na dovolené v Římě požádal o ruku svou partnerku Veroniku Matulkovou, a to rovnou na Španělských schodech. „Největší výhra v mém životě,“ napsal Záleský na Instagram, kam přidal fotku své partnerky s prstýnkem na ruce.

​Přelomovým okamžikem v jejich vztahu se musela samozřejmě pochlubit také Veronika Matulková, která šťastnou novinku napsala na sociální sítě.

„Láska ke sportu, láska ke kávě, ale hlavně láska k sobě navzájem, teď už napořád. Těším se na život s tebou. Řekla jsem 'ano' tomu nejlepšímu a nejrychlejšímu brzdaři,“ uvedla budoucí nevěsta, která se atletice věnuje také.

Svou partnerku Veroniku požádal na dovolené v Římě
Svou partnerku Veroniku požádal na dovolené v Římě