Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Hrdý přítel Puskarčíkové se podělil o oblíbená jídla a... Zaujal kulinářskou hvězdu!

Autor: sm

Málokterá národnost má k jídlu takový vztah, jako Italové! To by nejspíš mohla bývalá biatlonistka Eva Puskarčíková (33) podepsat. Její italský partner Thomas Bormolini (32) s fanoušky čas od času sdílí některé ze svých oblíbených receptů a teď se mu dostalo pořádné poklony!

Eva ho naučila na nealkoholické ochucené pivo a šunku zvonařku, Thomas ji na nefalšované italské rizoto! Je naprosto evidentní, že bývalí biatlonisté jsou pořádní gurmáni, kteří si rádi dopřejí dobré jídlo. Někdejší italský reprezentant navíc fanouškům svými jídly spustil pořádnou slinu a tak se později rozhodl podělit o recepty, které šikovně natočil do videa. 

Své příznivce naučil například připravit pravé italské rizoto s dýní, nebo se špekem a jablkem. A Thomasova zručnost neutekla na sociálních sítích ani kulinářské hvězdě Pavlu Berkymu. Ten se sice původně věnoval módnímu průmyslu, ale v roce 2020 oblékal zástěru v oblíbené show o vaření MasterChef. O tom, že si v kuchyni počínal velmi obratně svědčí fakt, že se »provařil« až mezi semifinalisty.

A Bormoliniho jahodové rizoto nyní Berky ocenil »lajkem«, což bývalému italskému biatlonistovi zvedlo jeho kuchařské sebevědomí, jak později ukázala Eva na sociálních sítích.

„Líbilo se ti moje rizoto? Pro více tipů mi zavolej,“ reagoval Thomas tradičně humorem, kterým pobavil i svou těhotnou partnerku. Té nejspíš můžou ostatní nastávající maminky tiše závidět. Mít doma partnera, který je dokáže v období plném změn rozesmát a zároveň opečovávat výborným jídlem je totiž opravdový dar!

Thomas se v kuchyni umí otáčet
Thomas se v kuchyni umí otáčet