Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Trestanec Becker tajně požádal o ruku svou Lilian: Potřetí ženáčem!

Autor: vav

Sotva se oficiálně rozvedl, už plánuje bývalý německý tenista Boris Becker (56) další veselku. Do třetice do toho skočí s »pravou láskou« Lilian Monteirovou (33), která ho držela při životě v base.

Historicky nejmladší vítěz Wimbledonu (v sedmnácti) tvoří pár s o dvacet tři let mladší rodačkou ze Svatého Tomáše a Princova ostrova již od roku 2020. Tedy ještě předtím, než se Becker stihl oficiálně rozvést se svou druhou bývalou manželkou Lilly Beckerovou (47) a také než v dubnu roku 2022 nastoupil k osmiměsíčnímu výkonu trestu za finanční podvod (původní výše trestu byla 2,5 roku). Jeho první chotí byla Barbara (57), s níž se Becker rozvedl již v roce 2001.

Přežil díky lásce

Podle německého časopisu Bunte se krasavice Lilian do konce letošního roku dočká svatby. Becker ji totiž tajně požádal o ruku! „Vězení jsem přežil jen díky ní! Lilian je láska mého života, a proto chci být po jejím boku navždy,“ líčil tehdy čerstvě propuštěný trestanec Becker. Klapne manželství do třetice všeho dobrého s čerstvou snoubenkou skutečně navždy? A že Boris toho dobrého ale i zlého zažil opravdu nespočet...

Víte, že...

Boris Becker dělal necelých pět měsíců trenéra dánskému tenistovi Runemu, s nímž se v minulém týdnu rozešel.

 

Zamilovaný Becker dovede k oltáři svou životní partnerku Lilian
Zamilovaný Becker dovede k oltáři svou životní partnerku Lilian