Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Exmanželka Jana Kollera Hedvika: Drahý život v ráji. O vyklízení vily v Monaku!

Autor: vba

Mít baráček na Azurovém pobřeží, a k tomu ještě byt přímo v Monaku? Co by běžný Čech za tenhle ráj dal… Hedvika Kollerová (46) tam ale odpočítává dny, než se zase vrátí do vlasti!

Divoká blondýnka se na Francouzské riviéře usadila skoro před dvěma dekádami, když ještě žila s fotbalovým velikánem Janem Kollerem (50), který tam kopal za AS Monaco. Kromě bytu v Monte Carlu si pořídili i luxusní vilu u nedalekého městečka Vence, která po rozvodu připadla Hedvice a ona ji pronajímala.

Jak ale Blesk včera informoval, Kollerová se jí chce po letní sezoně definitivně zbavit. „Nedávám to už fyzicky a ani finančně!“ řekla s tím, že okolo baráku musela dělat všechny »chlapské« práce a definitivně ji pak vytočily astronomicky se zvyšující daně. „Je to peklo!“ čertí se na francouzského prezidenta Macrona.

Po škole pryč

Prodejem malebné vilky, u níž se často fotila v bazénu, to však jen začíná. Hedvika teď Blesku potvrdila, že chce z Monaka úplně pryč! „Už jen dva roky a moje mladší dcera tady skončí školu. Tak jsem to i plánovala – holky dodělají školy a já mažu domů!“ tvrdí.

Proč ale touží zmizet? „Nejsem tady šťastná! Chybí mi moje rodina,“ přiznala »na férovku«. Původně přitom uvažovala, že se bude na Azurové pobřeží pravidelně vracet jako na dovolenou. „Prodat vilu ale musím. Strašně mě to mrzí, ale to je život,“ pokrčila rameny svobodná maminka Hedviky (20) a Kateřiny (15).

Vyvrací, že prodělá 10 milionů: Nejsem zas tak blbá...

Malebný baráček u jihofrancouzského Vence chce Hedvika »střelit« za 40 milionů korun. Při pohledu na nabídky realitních kanceláří ovšem tahle částka praští do očí – vždyť podobné vily ve stejné lokalitě stojí o 10 »mega« více, na což ji upozornil i Blesk! Kollerová si ovšem stojí za svým. „Pod cenou ho rozhodně neprodávám. Tak blbá zase nejsem!“ zasmála se a čtenářům radí, že ještě do léta si mohou dům pronajmout přes platformu Airbnb. Cena za noc? 11 500 Kč! „Máte poslední možnost dorazit, je to nádherné místo!“ láká Hedvika.

Bývalá manželka Jana Kollera Hedvika prodává luxusní dům
Bývalá manželka Jana Kollera Hedvika prodává luxusní dům