Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slavná extenistka Cibulková a její úžasné výsledky hubnutí: Úspěch oslavila nečekaným způsobem!

Autor: pl

Nekompromisně si jde za svým. Dominika Cibulková (34), někdejší skvělá tenistka, se momentálně nachází ve druhé polovině své velké výzvy v podobě výrazného hubnutí. Nutno říct, že výsledky se skutečně dostavily. Jak oslavila úspěch?

V posledních čtyřech letech přivedla slovenská někdejší tenistka Dominika Cibulková na svět hned dva uzlíčky štěstí v podobě syna Jakuba (3) a dcerky Niny (1). Kromě obrovské radosti ale měla těhotenství také svou stinnou stránku. Elitní sportovkyně totiž přibrala víc, než sama chtěla. Mimo jiné může za zvýšení váhy také nezdravý jídelníček a nedostatek pohybu.

Cibulková se ale na konci loňského října rozhodla, že s tímhle je konec. Svým sledujícím na instagramu oznámila, že hodlá zhubnout dvaadvacet kilogramů za osm měsíců. Jak si momentálně vede? Za pět měsíců už dokázala zhubnout více než 16 kilo!

Dílčí úspěch se tak rozhodla náležitě oslavit. Podle slovenského serveru Šport24 si po pětiměsíčním vážení dopřála pokrm, který je sice na Slovensku velmi oblíbený, ale mezi dietní se rozhodně neřadí. „Tak čau tresko a bílý rohlíku,“ napsala Cibulková na instastories k fotce jídla. Vzhledem k tomu, že má Dominika pevnou vůli a odhodlání zhubnout určených 22 kilo, si sem tam může podobné jídlo dopřát.

Cibulková oslavila dílčí úspěch treskou
Cibulková oslavila dílčí úspěch treskou