22. ledna 2021 • 10:52

Sinners smolně přišli o DreamHack, turnajový maraton pokračuje i dnes

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

BIG, Evil Geniuses či FunPlus Phoenix. To mohli být soupeři Sinners na lednovém DreamHack Open. V otevřené kvalifikaci se dostali až mezi osmičku nejlepších, k postupu do další fáze chyběly tři vyhrané mapy. Jenže internetové připojení Maxe „SHOCK“ Kvapila bylo proti.



Poprvé v historii Counter-Strike: Global Offensive mohl tým složený čistě z česko-slovenských hráčů nastoupit do hlavní soutěže DreamHack Open. Sinners byli opravdu blízko.

Nejprve české jedničky naprosto přejely Saints 16:3, následným soupeřem byli MBAPPEEK. 68. celek světového žebříčku měl být jen další jednoduchou překážkou ve spanilé jízdě Sinners.

Jenže již proti Saints měla jedna z hlavních hvězd Sinners problémy s připojením, které se v BO1 proti MBAPPEEK ještě zhoršili. Max „SHOCK“ Kvapil se s 200-300 pingem snažil co nejvíce svému týmu pomoci, jenže situace byla neřešitelná. Sinners bojovali statečně, bohužel na své soupeře těsně nestačili (13-16) a na DreamHack Open si nezahrají. Prozatím.

Velenáročný kalendář Sinners pokračuje také v dalších dnech, v pátek od 12 hodin vyzvou The Dice ve Snow Sweet Snow Regionals. Pokud mač zvládnou, posunou se do Swiss části soutěže.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud