4. dubna 2021 • 20:29

Společnost ESL uspořádá Showmatch na legendární Counter-Strike mapě De_Tuscan

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už více než rok se spekuluje nad tím, zda se mapa Tuscan konečně oficiálně dostane do Counter-Strike: Global Offensive. Aktuální informace domněnky jen potvrzují.



Profesionální esportová liga CS:GO, ESL Pro League, přinese divákům opravdu jedinečnou podívanou. Součástí Pro League S13 bude Showmatch odehraný na dlouho očekávané bomb defuse mapě Tuscan.

Tuscan je jednou z nejikoničtějších map historie Counter-Striku. Své místo si drží po boku dalších slavných map z dob CS 1.6, jako například Inferna, Aztecu nebo Dust 2. Fanouškům mapa natolik chyběla, že vytvořili vlastní verzi, která je dostupná ve Steam workshopu. V loňském roce se na veřejnosti objevily spekulace hovořící o tom, že by se mapa mohla konečně dostat i do oficiální nabídky CS:GO. 

Zda se domněnky nakonec potvrdí a mapa se dostane do hry je zatím ve hvězdách, chystaný Showmatch ale určitě fanoušky potěší. Finální podoba mapy bude odhalena v den zápasu, tedy 11. dubna 2021. V exhibici vyzve tým Janka “YNk” Paunovice tým Chara “SPUNJ” Burchilla. Kdo přesně bude celky bývalých profesionálních hráčů reprezentovat se dozvíme v následujících dnech.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud