3. května 2021 • 19:20

Bláznivá agrese i excelentní aim. Kdo se postaví Sinners v zápase roku?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tým, který navrátil brazilskému Counter-Striku slávu. Legendární dvojnásobné vítěze Majoru nahradila pětice rváčů pod hlavičkou organizace FURIA. Stačí sekunda nekoncentrovanosti a Brazilci vás zakousnou a nepustí. K agresi připočteme luxusní přesnost a perfektní sehranost, z čehož nám vyjde celek v nejlepší desítce světového Counter-Striku o šesti kapitolách.



Andrei „arT“ Piovezan - Ztělesněná agrese

IGL a zároveň entry fragger týmu FURIA. Ne nadarmo se o arTovi říká, že patří mezi nejagresivnější hráče světa. Jen málokdo stihne za 25 sekund vyběhnout mid na Miragi, skočit do okna, octnout se v jungli, a vzít s sebou tři protihráče.

Ve 25 letech jde o nejzkušenějšího hráče brazilské skvadry, před angažmá ve FURIA se zviditelnil především v barvách INTZ eSports. Čtveřici mladších svěřenců dokáže vybičovat k exkluzivním výkonům.

Kaike „KSCERATO“ Cerato - Nový coldzera?

Brazilci přišli o svou světovou hvězdu, která ničila veškerou světovou konkurenci. Marcelo „coldzera“ David je v posledních letech utlumený, KSCERATO má být tím vyvoleným, který navrátí brazilský Counter-Strike zpět na trůn.

V roce 2020 byl portálem hltv.org vyhlášen osmnáctým nejlepším hráče světa, v posledních třech měsících vládne statistikám svého týmu. Na Sinners naladil formu parádně, proti Vitality se blýsknul na Nuku skóre 37-18.

Yuri „yuurih“ Santos - Přehlížená hvězda

Nebyli to Kaike „KSCERATO“ Cerato nebo Henrique „HEN1“ Teles, kteří si za své výkony v minulém roce vysloužili nejvyšší umístění na žebříčku HLTV.org. Ne, byl to právě yuurih, nenápadný střelec, na kterého si Sinners musí dát pořádný pozor.

Když FURIA vyhraje na jednom z větších turnajů, bývá to právě yuurih, kdo je hlavní hvězdou celé brazilské show a vede tým za úspěchem.

Paytyn „Junior“ Johnson - Americký sniper

Do roku 2021 šel jako jeden ze střelců, kteří mají nakouknout na nejvyšší úroveň a udělat díru do světa. Hned po osmi dnech se Juniora ujmula FURIA, kde americký player nahradil na pozici AWP HEN1ho.

Statisticky patří Junior mezi slabší články sedmého týmu světa, svůj potenciál ještě neukázal naplno. Uvidíme, jak si zastřílí proti Sinners.

Vinicius „VINI“ Figueiredo - Tichá bouře

Možná nepatří mezi ty borce, od kterých se čekají hvězdné výkony a legendární playe. Jenže VINI dokáže často vzít tým FURIA na svá záda a dotáhnout jej přes cílovou čáru.

V posledním měsící neprožívá, podobně jako většina brazilského souboru, nejlepší časy. V jeho výčtu zápasů se však najdou i mače, kdy si slupnul na svém soupeři a předvedl parádní show.

Nicholas „guerri“ Nogueira - Hlava rodiny

Dvanáct let sám bojoval na serveru, v roce 2018 pak přešel na roli kouče. Guerri je téměř tři a půl roku trenérem FURIA, úspěch celé organizace tak jde i z velké části za ním.

Guerri patří do velké skupiny postav Counter-Striku, které byly zasaženy banem po zneužívání coaching bugu. Od ESIC dostal zákaz na čtyři měsíce, Valve pak ale v lednu přišlo s banem na pět Majorů.

V dalším zápase se FURIA postaví českým Sinners. Čtvrtfinále turnaje Spring Sweet Spring budete moci sledovat v úterý od 18:00 živě na twitch.tv/eleaguecz a Facebooku Sazka Esport.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud