11. května 2021 • 10:51

Takhle to vypadá, když je na vás šéf hrdý, komentuje beastik dění v Entropiq

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obří přestup pětice EPG Family pod Entropiq vyvolal vlnu reakcí. Fanoušci se rozdělili na dva tábory. Jsou tu tací, kteří jsou nadšení z faktu, že bude mít česko-slovenská organizace své zastoupení ve světovém Counter-Striku a top 20. Jenže ta větší část fanoušků Entropiq kritizuje a poukazuje na složitou situaci české sestavy nově přejmenované na Entropiq Prague. Své k tématu řekl také IGL Sinners Sebastian „beastik“ Daňo.



„Je to cca 3 týdny zpět, kdy jsem měl podcast, kde byl Leckr host společně se mnou,“ připomíná Beastik na Sazka eLEAGUE Podcast. Kromě dění na domácí scéně a Sazka eLEAGUE přišla během rozhovoru dvou borců z předních česko-slovenských týmů řeč také na Evropu.

„Leckr říkal, že jejich hlavní prioritou je ukázat se v zahraničí a hrát EU turnaje," vzpomíná Sebastian Daňo. „Je mi smutno, když vidím, že tým, který tu má regulerně největší potenciál hrát vyrovnaně s EU týmy s rankingem mezi 30-50, dostane takový fu**up," říká lídr Sinners.

Proč takové zklamání? Vždyť Entropiq své české střelce drží v organizaci, jsou jen přejmenovaní na Entropiq Prague. Tak jednoduché to bohužel není.

„Pro lidi, kteří nechápou, co to pro EIQ „Prague" znamená, tak asi to, že si nezahrajou žadný turnaj ani kvalifikaci, kterou bude hrát hlavní tým," vysvětluje Beastik. „Jak velkou motivaci asi teď kluci budou mít?" ptá se 23letý IGL.

„Takhle to prosím vypadá, když je na vás váš šéf hrdý. Prostě vás poje*e," mrzí zástupce nejúspěšnějšího českého týmu posledních let.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud