27. října 2022 • 14:45

"Našel jsem touhu a radost znovu hrát," říká Dev1ce. Dánská legenda se vrací domů do Astralis

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spekulace oficiálně potvrzeny. Dánský AWPer Nicolai "Dev1ce" Reedt se vrací do Kodaně k týmu Astralis. Nyní už bývalý hráč Ninjas in Pyjamas zkusí navázat na famózní sezony, během kterých vybojoval pro proslulou organizaci čtyři tituly z Majorů.



K superpřestupu došlo poté, co se kolem hvězdného snipera začaly šířit různé typy spekulací. Dev1ce měl mít zdravotní dovolenou kvůli osobním a psychickým problémům. Sága kolem legendárního Dána a švédského týmu Ninjas in Pyjamas se uzavřela až nyní.

Sedmadvacetiletý hráč se vrací do organizace, kterou reprezentoval mezi roky 2016 a 2021. Během působení v Astralis vyhrál Nicolai Reedt čtyři Majory a držel se v čele světového žebříčku více než dva roky.

Po těžkém období jsem našel touhu znovu hrát

"Každý ví, že jsem prošel těžkým obdobím, ale vzal jsem si čas, abych se zotavil a našel tu nejlepší verzi sebe sama," uvedl v Dev1ce prohlášení. "Našel jsem touhu a radost znovu hrát – jsem nadšený, že se mohu vrátit k tomu, co miluji," dodal.

Zkušený AWPer nahrazuje v sestavě Astralis Asgera „⁠Farlig⁠“ Jensena. Podle sportovního ředitele Astralis Kaspera Hvidta organizace s Farligem „začali pracovat na nalezení řešení, aby mohl pokračovat ve svém rozvoji“.

Očekává se, že v týmu Astralis dojde k dalším změnám. Hlavně poté, co byla zrušena smlouva Kristianu "⁠k0nfig" Wieneckemu, píše hltv. Dánská organizace ho nahradila hráčem s akademie Mikkelem "⁠MistR⁠" Thomsenem. Jak dlouho se v týmu, který nově má ty nejvyšší ambice, udrží, uvidíme.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud