24. ledna 2023 • 16:15

NEOFRAG se připravuje na odvetu s Team Liquid. Jak se rýsuje pro OG cesta na BLAST Spring Final?

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dalšími atraktivními zápasy pokračuje BLAST: Premier Spring Groups. Adama Zouhara s OG čeká odveta s Team Liquid. V případě vítězství si zahrají - rovněž podruhé - s FaZe Clanem o přímý postup na jarní Finals.



OG bude nicméně ve hře i v případě porážky s Liquid. Jako třetí tým skupiny B by šel do bracketu na německou organizaci BIG, jejíž sestava všechny své skupinové klání prohrála. 

Cesta na jarní finále BLAST:Premier by poté vedla ještě přes poraženého grandfinalistu skupiny A, což bude buď Vitality nebo EG/Heroic. 

Pavouk BLAST: Premier Spring Group BFoto BLAST

Liquid vs. OG

Odveta mezi Team Liquid a OG Esports startuje v 18:30. V prvním měření sil jasně dominoval tým Adama Zouhara. Český player v něm byl navíc vůbec nejlepším hráčem na serveru

Liquid ale půjde do matche posílený výhrou nad regionálními konkurenty Complexity. Pozor si budou muset hráči OG dát hlavně na rozjetého Kanaďana Keitha "NAF" Markoviče.

V zápase s FaZe NEOFRAG a spol. doplatit na nevyvedený decider. Na mapě Inferno uhráli jenom čtyři roundy, na druhou stranu ale v duelu potvrdili, že jim v úvodu nového kalendářního roku sedí mapa Ancient. Bude picknutá týmem i tentokrát? 

G2 Esports mají fazonu 

Ve skvělé formě se prezentují na turnaji v Kodani hráči G2. Ti tak navázali na World Final z Abú-Dhabí, kde dokázali vybojovat titul. Na Spring Groups zatím neztratili ani mapu. 

Po úvodním vítězství nad BIG skolili 2:0 - pro mnohé možná překvapivě - i ukrajinský Natus Vincere. Nutno ale dodat, že NAVI sahalo po vyrovnání v druhé mapě a G2 se radovali až v overtimu 22:18.

V individuálních statistikách na sebe nejvíce upozorňuje bosenská hvězda Nikola "NiKo" Kovač. 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud