26. ledna 2021 • 16:20

TOTW #18 Predictions: Bez TOTY hvězd přijde Cuadrado či Nick Pope

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

V bláznovství okolo Team of the Year nemůžeme zapomenout na TOTW. Ve středečním vydání se bohužel nedočkáme těch největších hvězd, jakými jsou Kylian Mbappé či Joshua Kimmich, kteří by si za své výkony speciální kartu rozhodně zasloužili. O slušné hráče však nepřijdeme.



GK - Nick Pope - 84 (WhoScored 8.3 - MOTM)

Tři roky a 273 dní. Tak dlouho trvala neporažená série Liverpoolu na Anfield Road. Prvním přemožitelem Reds od dubna 2017 se stal celek Burnley, v jehož dresu zazářil Nick Pope. Stane se jeho IF verze nejpoužívanější kartou ve FIFA 21?

CB - David Alaba - 86 (WhoScored 8.2)

Bez Team of the Year proma by se TOTW hráčem z Bayernu bezpochyby stal Joshua Kimmich. Toho však nahradí David Alaba, Rakušan, který proti Schalke jednou skóroval a podepsal se pod vysokou výhru Bayernu Mnichov 4:0.

CB - Nico Elvedi - 84 (WhoScored 8.5 - MOTM)

Ze souboje dvou Borusií vyšla vítězně ta černo-bílá. Mönchengladbach porazil Dortmund 4:2, dvakrát se trefil stoper Nico Elvedi, který za poslední dva špíly skóroval hned třikrát. První TOTW pro Švýcara.

RB - Juan Cuadrado - 86 (WhoScored 8.5 - MOTM)

Halloween karta pravého beka Juventusu se objevuje v nejedné top sestavě Fifa Ultimate Teamu. Po MOTM výkonu proti Bologni se s největší pravděpodobností podruhé ve FIFA 21 dostane do výběru týdne.

CM - Frenkie de Jong - 86 (WhoScored 9 - MOTM)

Nizozemský záložník se proti Elche blýsknul gólem a asistencí, právem se tak stal mužem zápasu. Barcelona pomalu šplhá tabulkou La Ligy, na čemž má podíl také nejužitečnější středopolař katalánského klubu.

Frenkie de Jong se postaral o jednu z branek do sítě ElcheFoto Reuters

LM - Moussa Diaby - 84 (WhoScored 9.1 - MOTM)

Podruhé se v TOTW predikcích objevuje Dortmund, podruhé však jako prohrávající tým. Bayer Leverkusen v čele s Moussou Diabym porazil Borusii 2:1, Francouz si připsal gól a asistenci.

LM - Filip Kostić - 85 (WhoScored 9.4 - MOTM)

Konečně! Po 34 zápasech se prosadil srbský křídelník Filip Kostić ve službách Eintrachtu Frankfurt. K přesné trefě přidal asistenci u gólu Andreho Silvy a zaslouží si první speciální kartu ve FIFA 21.

CF - João Félix - 86 (WhoScored 8.2 - MOTM)

Druhý TOTW a v pořadí třetí vylepšená karta portugalského strikera. João Félix patří ve FIFA 21 mezi komunitní oblíbence, pro které máme dobrou zprávu. Proti Valencii si Félix za gól a asistenci vysloužil ocenění MOTM a s největší pravděpodobností jej nemine další IF karta.

CF - Karim Benzema - 92 (WhoScored 9.2 - MOTM)

Karim Benzema válí. Útočník Realu Madrid si v letošním ročníku La Ligy připsal již 15 kanadských bodů (stejně má pouze Iago Aspas) a ve Fifě se potřetí podívá do týmu týdne.

Útočník Realu Karim BenzemaFoto ČTK / AP

ST - Mauro Icardi - 86 (WhoScored 8.1)

Místo Kyliana Mbappého, který se stal mužem zápasu proti Montpellier, se do týmu týdne dostane Argentinec Icardi. Také jemu se mač povedl, jednou skóroval, jednou asistoval a v TOTW bude poprvé.

ST - Andrej Kramarić (WhoScored 8.6 - MOTM)

Chorvat se sice může chlubit POTM kartou, v TOTW se však neobjevil ani jednou. To se po výhrách Hoffenheimu nad Herthou a Kolínem změní. Andrej Kramarić čtyřikrát za dva zápasy přesně zamířil a dočká se první IF kartičky.

Andrej Kramarič je v parádní forměFoto Reuters

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud