26. února 2021 • 18:00

Jankto vs. Hrošovský! Showmatch fotbalových reprezentantů ve FIFA 21

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česko vs. Slovensko. Samdporia vs. Genk. Jankto vs. Hrošovský. Součástí Red Bull Ultimátního Hráče budou kromě turnaje v pěti hrách také dva showmatche, jeden z nich se odehraje ve FIFA 21 a hlavními aktéry budou dvě českým fanouškům dobře známé tváře. Mač se odehraje již tuto sobotu 27.2. od 17:00 na Twitch kanále twitch.tv/eleaguecz.



FIFA 21, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Clash Royale a Bike Unchained 2. Pět titulů, ve kterých si to hráči rozdají v Red Bull Ultimátním Hráči o exkluzivní ceny.

V první jmenované hře se v sobotu utkají na kanále eLEAGUEcz dvě česko-slovenské hvězdy. Jakub Jankto válčí v barvách italské Sampdorie, ex-plzeňský Patrik Hrošovský pak reprezentuje belgický Genk. Především 25letý Jankto je pak známou tváří nejen mezi fanoušky fotbalovými, ale také těmi esportovými.

Český reprezentant je totiž majitelem organizace Sampi, která patří mezi česko-slovenskou špičku ve světě elektronických sportů. Jedním ze zástupců zmíněného týmu je Dominik „Seron“ Čermák, ambasador letošního FIFA 21 turnaje Red Bull Ultimátní Hráč.

Soutěže se může zůčastnit kdokoliv. Je však třeba všestrannosti, ta je ve finále rozhodující. Ti nejlepší, kteří v součtu všech pěti her získají nejvíce bodů, postoupí Grand finále, kde si to rozdají o nejlepší ceny. Mezi ty patří například zájezd na závody Formule 1 či zásoba enerige na rok.

Registrovat se můžete na webu redbull.cz/hrac. Více informací o datech jednotlivých turnajů naleznete zde.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud