28. dubna 2022 • 07:00

Česko země zaslíbená esportu. V Praze se dnes koná mezinárodní summit

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaká je budoucnost esportu, svět NFTs, metaverse, nejlepší gamingové startupy a mnoho dalšího! V pražském paláci ARA se koná Esport Summit 2022. Mezi zlaté hřeby programu bude patřit vystoupení osobností z nadnárodních korporací jako Electronic Arts a Riot Games nebo sonda do globálního marketingu od CMO slavného ukrajinského týmu NAVI Alexandra Pavlenka.



Startovní výstřel je na programu krátce po deváté hodině ráno. Úvodní řeč si vezme na starost zakladatel StartupDisrupt Patrik Juránek, který je organizátorem akce. Do esportového ekosystému pak hosty zasvětí CEO eSuby Bershen Hoxha a hned nato začne první panelová diskuze. 

Její součástí budou zástupci silných domácích organizací. Vedle zmíněné eSuby ještě Sinners, Sampi a Entropiq. Doplní je ze Head of Esports ze CNC Filip Štěrba.

I další programové sloty budou věnované esportu. Svůj pohled přidá šéf BMW Esports Ingmar Johanssen. O inovacích se rozhovoří Ivana Breček, která má tohle odvětví na startost v G2 Esports. Vystoupení Alexandra Pavlenka z NAVI je v plánu krátce po půl šesté večer.

Na přetřes se kromě esportu dostane i byznys a zábavní průmysl. Můžete si poslechnout spoluzakladatele Netflixu a jeho cestu od streamovací služby až do metaversu gamingu. Odpověď dostanete na to, jak vybudovat silnou značku - pohovoří o tom někdejší viceprezident Electronic Arts

Programem provází mimo jiné komentátor Sazka eLEAGUE Ondřej "Lelek" Kvarda. Vedle něj se ke slovu dostanou také populární streameři v čele se Xnapym.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud