16. října 2022 • 11:15

PUBG: Po polovině finále I vedou hráči ze SKADE, ex-EP jsou v závěsu. Sleduj stream i dnes

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V neděli od 17:00 pokračuje finále STAGE I PUBG Sazka eLEAGUE a my budeme definitivně vědět o prvních osmi postupujících do Grand Finále o 300 tisíc korun. Zatím je vpředu sestava SKADE, která hraje naší soutěž pod pseudonymem Knedlíčci.



DoubleNowikk a jejich skvadra se po pěti odehraných map z deseti vedou finálovou bitvu s 61 body na kontě. Jen o sedm bodů pozadu jsou vítězové předchozího splitu PUBG Sazka eLEAGUE. Bývalí hráči ENTERPRISE, nyní pod značkou SHEESH, se mohou spolehnout na palebnou sílu tria jANYYfreekilldedrix

Velký skok oproti kvalifikace předvedl tým Fadee PUBG, který skončil v kvalifikaci až jedenáctý, což by mu v finále STAGE I k postupu do Grand "F" nestačilo. Teď je ale třetí za dvojicí výše zmíněných favoritů. 

Cryptova číhá v závětří, do srodka se zvedli

Čtvrtá je Cryptova, která má určitě pódiové ambice. Nutno ale podotknout, že aktuální finálové klání nerozhoduje o bodech v Grand Finále. Postoupí polovina startovního pole, kterou doplní další osmička z druhého finále a pojede se "od nuly".

Po rozpačité kvalifikaci se jeden z favoritů soutěže, tým do srodka (skončil na 16. místě, posledním postupové), dokázal zvednout a je sedmý. Před sebou má ještě na postupových pozicích Tři a půl chlapa Necroraisers. Do Grand Finále by v současné konstelaci postoupili ještě osmí Bella Ciao, ale Cucurru je jen o bod pozadu. Určitě nás tak čeká velké drama

Vyvrcholení finále STAGE I sledujte tady

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud