1. prosince 2022 • 21:04

GymBeam součástí Fifa eCUP. Nejen fotbalisté, ale i esportovci se neobejdou bez doplňků stravy

Autor: Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do palety esportových profesionálů vedle zkušeností z hry jako takové a taktického myšlení patří i vysoké nároky na koncentraci a reflexy. GymBeam vedle tradičního sportu a fitness nyní zaostřil i na gaming a esport. Jejich produkty si můžete zdarma vyzkoušet sami na FIFA eCUP, který už tuhle sobotu vrcholí v showroomu Hyundai v pražských Stodůlkách.



“Aby mohl gamer podávat co nejlepší výsledky, potřebuje maximální soustředěnost, rychlé reflexy a hlavně dostatek energie, třeba i na celonoční hraní,” všímá si GymBeam. V jeho nabídce tak najdete produkty obsahující stimulant kofein. Pro správnou herní flow jsou potřeba i důležité minerální látky a aminokyseliny. 

Do strategie předních esportových organizací patří i důraz na zdravý životní styl jejich svěřenců. Ti se mimo tréninků na konzolích nebo počítačích uchylují i do posiloven. Tím posilují nejen fyzickou, ale i psychickou kondici. 

"Problém s vyhořením tu je. My jsme první generace profesionálních hráčů a neměli jsme zkušenosti takové, jako máme teď. Začali jsme hrát ty hry jako malí kluci, protože nás to bavilo. Neřešili jsme, co jíme, kolik hodin spíme a postupem času to došlo," řekl v rozhovoru Michal “leckr” Kadlíček z Entropiq. Ve studiu Deníku Sport hovořil právě i o nutnosti zdravého životního stylu. 

Vítěz turnaje získá specializované Game On Packy

V sobotu 3. 12. se utká česká esportová špička v herním titulu FIFA o prizepool 60 tisíc korun. eCUP se bude konat na offline eventu v pražských Stodůlkách. V ulici Siemensova, kde se nachází showroom automobilky Hyundai. Zafandit si i vyzkoušet populární hru od EA Sports na vlastní kůži. A GymBeam v návaznosti na to pro vás přichystal zajímavé produkty. Samotný šampion pak vedle tučného prize money získá tři Game On Packy.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud