11. ledna 2016 • 14:34

Sparta se dohodla s Libercem. Za Šurala dá peníze i hráče

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Josef Šural se už může považovat za sparťana. Podle informací iSport.cz se totiž Liberec během dneška dohodl se Spartou na odstupném, Slovan za pětadvacetiletého reprezentanta dostane peníze plus hráčskou náhradu. Šural by mohl za nový klub nastoupit poprvé už ve středu v přípravném zápase proti Ústí nad Labem.



V pátek dal Josef Šural přednost nabídce Sparty před tou slávistickou – a dnes letenský klub získal i souhlas klubu. Druhý tým tabulky se s Libercem dohodl na kombinované kompenzaci, která se bude skládat z finanční částky a hráčské náhrady.

V úvahu připadají defenzivní univerzálové Adam Jánoš a Ondřej Karafiát. První na podzim hostoval v Jihlavě, druhý v Českých Budějovicích. Ve hře je rovněž dlouhodobé hostování talentovaného útočníka Matěje Pulkraba, který na podzim vstřelil v dorostenecké lize 25 gólů.

Šural je mezi fotbalovými fanoušky v posledních dnech hlavním tématem. Ti totiž měli pocit, že reprezentant již dal slovo největšímu rivalovi Sparty, pražské Slavii. To ale nebyla pravda, což kromě hráčova agenta potvrdil i prezident Slavie Jiří Šimáně.

Pětadvacetiletý fotbalista, který na podzim zaujal i v dresu reprezentace, tak dal přednost Spartě, pro kterou bude po Ondřeji Mazuchovi a Ondřeji Zahustelovi třetí posilou.

Veškeré formální detaily přestupu zimy by mohly být dotaženy do večera, poté jej oficiálně potvrdí i oba kluby.

Dal nejen gól Slavii. Co ukázal Šural během podzimu?
Video se připravuje ...

Vycházející ligové hvězdy v reprezentaci oslnily. Jaké mají zbraně?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud