17. ledna 2018 • 18:41

Posila pro Baník, Francouz Psyché uspěl na testech. Hrával v Norsku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Ostravy posílil francouzský obránce Christophe Psyché. Devětadvacetiletý stoper si na testech vybojoval angažmá v Baníku a s vedením klubu dnes na soustředění Kroměříži podepsal smlouvu do 30. června 2020.



"Měli jsme ho tady deset dnů na očích v přípravě a zejména v utkání proti Trenčínu prokázal, že by mohl být platným hráčem, který si na své pozici dokáže rychlostí, důrazem i dobrou poziční hrou zjednat u soupeře respekt," řekl na klubovém webu sportovní ředitel Baníku Dušan Vrťo.

TOP 5 gólů Baníku: Hlavička navrátilce Baroše a třikrát Hrubý
Video se připravuje ...

Rodák z Clermont-Ferrandu má za sebou sedm let v norských klubech. Jeho posledním týmem byl Sogndal, v jehož dresu sehrál 45 zápasů v norské nejvyšší soutěži a dal pět gólů. Od čtvrtka se už Psyché znovu zařadí do přípravy se svým novým celkem.

Baník už v zimě angažoval také Dameho Diopa, Martina Filla a Milana Jiráska. Na zkoušku přišli brankáři Viktor Budinský s Michalem Bártou. "Konečný stav příchodů to není. Pořád se jedná i o dalších jménech do zálohy a do obrany, stále je otevřený post gólmanů," dodal Vrťo.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud