Premium
10. března 2018 • 04:55

ANALÝZA: Hapalova Sparta? Kulhánek i Ben Chaim, na hrotu Lafata

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prakticky přes noc se stal nejsledovanějším mužem v českém fotbale. Pavel Hapal byl v úterý jmenován hlavním trenérem Sparty, dnes ho čeká zátěžový test. Utkání na hřišti Karviné. V něm už by měl být znát rukopis nového šéfa rudé střídačky. Hra na dva ofenzivní polaře, vyšší postavení celého mužstva a důraz na to, aby Letenští byli těmi, kteří dělají zápas. Taková by měla být Hapalova Sparta. Duel Karviná - Sparta sledujte na iSport.cz v přímém přenosu!



Času dostal proklatě málo. Jen pár dní. O zájmu Sparty se Pavel Hapal dozvěděl v neděli večer, bezprostředně po zpackaném duelu se Zbrojovkou (1:1). V úterý si se Spartou definitivně plácl, už dokonce vedl první trénink. Dnes ho čeká křest ohněm. „Času není moc, ale věřím, že se rozhodneme pro správnou sestavu,“ uvedl na tiskové konferenci někdejší vynikající záložník.

RENTGEN: Sparta pod Stramaccionim? Nekoordinovaná, neorganizovaná
Video se připravuje ...

Jaká tedy bude jedenáctka pro dnešní bitvu na slezském poli? Podle informací deníku Sport nelze očekávat personální zemětřesení. Hapal bude vycházet z kostry, na kterou povětšinou sázel jeho předchůdce Andrea Stramaccioni. Co se změní, a to výrazně, je způsob hry a s ním spojené úkoly pro jednotlivé hráče.

Nejprve ovšem ke konkrétním jménům. Zdroje Sportu hovoří o tom, že by se sestava oproti utkání s Brnem mohla lišit maximálně na čtyřech postech. Po stopce za žluté karty se na pozici levého beka vrátí Martin Frýdek, jemuž uvolní místo Michal Kadlec.

Post štítového záložníka by měl připadnout Jiřímu Kulhánkovi na úkor Ria Mavuby, 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud