Michal Kvasnica
5. července 2018 • 20:50

Baník řeší útok. Jedná o karvinském Wágnerovi, ve hře je i Poznarův návrat

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posily do útoku? Jan Pázler ani David Vaněček již Baník jistojistě neposílí, ostravský klub však neskládá zbraně a hledá dál. Podle informací iSport.cz svou pozornost aktuálně zamířil na karvinského Tomáše Wágnera. Druhou variantou je návrat plzeňského Tomáše Poznara.



Přestože Baník v posledních dnech na hrotu testuje 23letého Brazilce Pedrinha, který ve středeční přípravě v Trnavě nahrál na jediný gól zápasu Martinu Fillovi, vedení klubu se poohlíží po dalších jménech.

Ze zkušených forvardů má trenér Bohumil Páník k dispozici pouze legendu Milana Baroše a Senegalce Dameho Diopa, proto by se ještě minimálně jedno kladivo do útoku Ostravským hodilo.

Podle informací iSport.cz nyní majitel Václav Brabec se sportovním ředitelem Markem Jankulovským jednají o transferu Tomáše Wágnera z Karviné. Urostlý 28letý fotbalista, který loni v dresu slezského rivala nastřílel devět ligových branek, je údajně aktuální přestupovou prioritou.

MFK se již dříve nechal slyšet, že o jeho opory (Wágnera, Lukáše Budínského a Filipa Panáka) je velký zájem odjinud, takže nyní bude záležet, zda se shodnou finanční představy obou klubů. Mimochodem, Baník stojí rovněž o Panáka, jenž by mu vyztužil středovou řadu.

Kdyby se tak nestalo, má Ostrava v záloze ještě jednu variantu. Trochu překvapivě jde stále o Tomáše Poznara, který již ve slezském celku loni hostoval, ale patří Plzni. Viktoria již o svého vysokého útočníka nestojí (trénuje s juniorkou), naopak sám 29letý Poznar by se vrátil rád. Hraje pro něj snadná adaptace i ekonomika, neboť by stál rozhodně méně než Wágner. Plusem druhého jmenovaného je zase produktivita.

O tom, kdo z dvou již zmíněných útočníků nakonec Ostravské posílí, by mělo být jasno v nejbližších dnech. V pondělí již Baník odjíždí na soustředění do Rakouska.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud