1. února 2019 • 16:50

Plzeň - New England 2:2. Viktoria v generálce srovnala v závěru

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani ve čtvrtém utkání na soustředění ve Španělsku nedokázali fotbalisté Plzně zvítězit. V generálce na jarní část sezony remizovali s americkým celkem New England Revolution 2:2. Západočeši museli dotahovat dvougólové manko, srovnali až v závěru díky trefám Jeana-Davida Beauguela a Tomáše Hořavy. Viktoria tak v přípravě porazila jen české soupeře z nižších soutěží, zahraniční soustředění opouští s bilancí tří remíz a jedné porážky.



Trenér Viktorie Pavel Vrba už nasadil proti osmému týmu uplynulé sezony východní konference zámořské MLS sestavu, která by se měla podobat zahajovací jedenáctce pro začátek jarní sezony. Západočeši sice byli od úvodu střelecky aktivnější, ale nedařilo se jim v koncovce.

Soupeř si počínal ve vápně lépe a v 35. minutě ho po brejku poslal do vedení Cristian Penilla. Po přestávce Plzeň dvakrát trefila brankovou konstrukci, naopak New England v 73. minutě zvýšil, když sám před Hruškou nezaváhal Brian Wright.

Západočeši však v závěru ještě vystupňovali tlak a srovnali. V 82. minutě nejprve Beauguel proměnil penaltu za faul na Bakoše a o tři minuty později po Kayambově centru skóroval Hořava.

Plzeň na soustředění třikrát remizovala a jednou prohrála s CSKA Sofia. Předtím si v přípravě v domácích podmínkách připsala tři vysoké výhry nad soupeři z nižších soutěží. Do jarní části sezony vstoupí obhájce titulu a aktuálně druhý tým ligové tabulky příští sobotu zápasem v Mladé Boleslavi.

Fitzel o střelecké bídě Plzně: Musíme počkat na ligu. Bakoš to umí zbláznit
Video se připravuje ...

Hejda po remíze v generálce: Na každou branku se strašně nadřeme
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 82. Beauguel, 85. Hořava

Hosté: 35. Penilla, 73. Wright

Sestavy

Domácí: Hruška – Havel, Hejda, Hubník (46. Pernica), Limberský (67. Ekpai) – Procházka, Hrošovský (67. Hořava) – Petržela (82. Bucha), Čermák (67. Bakoš), Kovařík (46. Kayamba) – Chorý (46. Beauguel).

Hosté: 1. poločas: Cropper – Castillo, Delamea, Farrell, Freitas, Penilla, Caldwell (C), Herivaux, Buchanan, Gil, J. Caicedo (31. Bunbury)

2. poločas: Knighton – Somi, Anibaba, Mancienne, Bye, Rennicks, Caldwell (61. Angking), Zahibo, Jones, Fagúndez, Bunbury (61. Wright)

Rozhodčí

Mazuela – Sanchez Palomo, Sanchez.

Stadion

Marbella Football Center

Vrba perlil: Bez arogance a ironie říkám, že o dalších posilách nevím. Pačinda zůstává
Video se připravuje ...

Kayamba slušnou češtinou: V Kongu jsem sázel na Plzeň, protože vyhrávala
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Související články

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud