3. června 2019 • 21:19

Genk chce přivést Hrošovského. Plzeň vyčkává i kvůli Lize mistrů

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tahanice o horké ligové zboží nabývá na intenzitě. Patrika Hrošovského, mozek záložní řady Plzně, stále láká do svých řad belgický šampion Genk. Potenciální transfer slovenského záložníka ale stojí a padá na dohodě klubů, která se váže i k předkolu Ligy mistrů.



Genk získal o dva body před Bruggami belgický titul a už začíná budovat kádr na příští sezonu. Novému kouči Felicemu Mazzuovi bude od léta k ruce křídelník Theo Bongonda, jedná se o příchodu mladého švédského útočníka Benjamina Nygrena. A třetí do party nových posil má být právě Hrošovský.

Jak informuje belgický portál Voetbal Primeur, právě jednání o jeho potenciálním příchodu vidí Genk jako nejtěžší. Viktoria Plzeň totiž doufá, že klíčového záložníka nepustí dříve než 1. srpna, krátce po odvetě předkola Ligy mistrů. Belgický klub s tím nesouhlasí a rád by Hrošovského měl k dispozici co nejdříve.

Deník Sport informoval o zájmu ze strany šampiona Jupiler Pro League v polovině května. Tehdy stála v cestě přestupu i nabídka Genku, která Plzeň údajně neuspokojila. „Takové nabídky rovnou shazujeme ze stolu,“ řekl deníku Sport zdroj blízký vedení plzeňského klubu, když Genk nabízel 2 miliony eur s tím, že by se částka mohla na základě výkonnostních bonusů zdvojnásobit. Celkově by tak činila 103 milionů korun.

Vše o Plzni čtěte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud