Radek Špryňar
Premium
28. srpna 2019 • 04:40

Hráč, který mluvil o "sparťanském pravidle": Jaký je Malinský?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dynamo v nohou, nestálá výkonnost, hloubavá povaha a čas od času ostrý jazyk. Takový je Tomáš Malinský. Muž, o němž se po nedělní vyhrocené partii Slovanu se Spartou (3:1) mluví stejně často jako o chybujícím sudím Pavlu Julínkovi a VARu. Na sociálních sítích rozhodně.



Co vzbudilo vlnu „hejtů“ proti jednomu z nejmenších hráčů FORTUNA:LIGY? Poněkud obhroublé vyjádření po vítězném zápase, kdy si tvrdošíjně, byť na druhou stranu vcelku pochopitelně, stál za tím, že byl faulován Matějem Hanouskem a po zásahu VARu byla penalta nařízená v souladu s pravidly.

„Nevím, jestli je nějaký nový pravidlo, když někdo někomu podrazí nohy, tak že to faul není. To je možná nějaký nový sparťanský pravidlo. Byl to jasnej faul, on mě kopnul do nohy. Matěj Hanousek si musí přečíst pravidla, aspoň se dozví, co je faul a co není,“ doslova prohlásil v pozápasovém rozhovoru pro O2 TV.

„Kdyby tam bylo opravdu video, tak jdeš dolů po druhý žlutý, pablbe,“ napsal na Twitter známý herec David Novotný , velký fanoušek Sparty. Nebyl rozhodně sám, kdo adresoval Malinskému výčitky a urážky.

Pochopení našel naopak „doma“ v Liberci. Trenér Pavel Hoftych odmítl svého podřízeného soudit. Za bezprostřední výroky Malinského dusit nebude. „To je mezi hráči. Malinovo vyjádření mi nevadilo. Neřekl bych, že by bylo za hranou. Bylo to řečeno v emocích po zápase, kdy to cítil jako situaci, která faulem opravdu byla. V euforické náladě po zápase, kdy na stadionu bylo devět tisíc diváků, tohle řekl."

„Rozhodně to nebylo myšleno ve zlém. Tomáš není zlý a zákeřný kluk. Souznělo to s atmosférou, která na stadionu panovala,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud