11. prosince 2019 • 21:34

Sešla se Sparta, která udělala poslední titul. Nechyběl ani „zrádce“ Brabec

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední titul slavila Sparta v roce 2014, kdy dokonce díky triumfům v domácím poháru a superpoháru získala treble. Jádro úspěšného týmu se nyní sešlo, aby na úspěšné časy zavzpomínalo. Fotografii z úterního večírku v letenské restauraci Lokál nad Stromovkou zveřejnil na svém instagramovém účtu záložník Lukáš Vácha, který jako jeden z mála účastníků večírku ještě rudý dres obléká. Byť jen v třetiligovém béčku.



V předvánočním shonu bylo složité najít vhodný termín, a ani tak se samozřejmě nemohli dostavit všichni pozvaní. Kvůli klubovým povinnostem v zahraničních klubech byli omluveni Tomáš Vaclík (Sevilla), Pavel Kadeřábek (Hoffenheim), Ladislav Krejčí (Boloňa) i trenér Vítězslav Lavička (Slask Wroclaw). Zcela jiné starosti měl samozřejmě i Josef Hušbauer , který v úterý večer nastoupil za Slavii v Lize mistrů na hřišti Borussie Dortmund.

„Tak jsme se tu pěkně (z velké části) sešli, co myslíte? Líbil by se vám tento tým i dnes a kdo by ho měl vést jako trenér? V tomhle složení už si asi pinkneme jen za starou gardu,“ uvedl Lukáš Vácha u snímku, na kterém jsou v horní řadě (zleva): kustod Miroslav Kaftan, David Lafata , Mario Holek , Jakub Brabec, Ondřej Mazuch (do Sparty přišel v prosinci 2015), Radoslav Kováč, Jakub Otava (tehdejší člen představenstva), Miroslav Miller a Roman Bednář . Pod nimi pak pózují Ondřej Švejdík, Costa Nhamoinesu , David Bičík , Marek Matějovský, Lukáš Vácha a Bořek Dočkal .

Sparťanský záložník Lukáš Vácha, který nastupuje ve třetiligovém béčku, zveřejnil fotku, na které se sešli hráči, kteří se Spartou vybojovali dosud poslední ligový titul v sezoně 2013/2014Foto Instagram

Jen Costa, Bičík, Dočkal a Vácha jsou přitom hráči Sparty i dnes, posledně jmenovaný navíc nastupuje pouze za třetiligové béčko.

Snímek vzbudil na Instagramu mezi fanoušky letenského klubu velký ohlas, vesměs pozitivní. Někteří příznivci se nicméně vymezili proti přítomnosti Brabce, který obléká dres konkurenta Plzně – a reprezentačního stopera označili za zrádce.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

iSport podcast: Zahrála Sparta proti Boleslavi nejlépe pod Jílkem? A je závislá na Kangovi?
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Sparta - Mladá Boleslav 5:2. Strhující zápas s krásnými góly rozhodl Kanga
Video se připravuje ...

Jílek: Cítil jsem, že mužstvo je silné. Od třetího gólu jsme hru kontrolovali
Video se připravuje ...

Hašek o krásném gólu: Sáček mi ve srandě říkal, že jsem mu to zkazil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud