21. prosince 2021 • 18:28

Limberský: Z toho, co řekl Rogoz, mám husí kůži. Katastrofa, ať padají tresty!

Autor: TV iSport, šf
Vstoupit do diskuse
12
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Všechno, co svíralo v zákulisí český fotbal, vyplouvá na povrch zveřejňováním detailů aféry bývalého mocného bosse Romana Berbra a jeho věrných. Policejní odposlechy a záznamy odkrývají krom jiného cynismus, s jakým se „Náčelník“ či jeho pobočník Roman Rogoz chovali. „Blíží se doba, kdy budeme na fotbalech a nebudeme vědět, jak to skončí. To snad nejde. To o těch postupujících a sestupujících budou rozhodovat hráči? Neblázni, ty vole. To jsou ti poslední!“ prohlásil například rozšafně Rogoz. „Z jeho slov mám husí kůži, pro nás fotbalisty je to něco neuvěřitelného,“ reaguje ve speciálním videorozhovoru bývalý plzeňský obránce a reprezentant David Limberský.



V souvislosti s výsledky policejní práce je nyní nejvíc propíraná pražská Slavia, do Berbrových a Rogozových sítí se ovšem zapletlo mnohem víc klubů. V různých souvislostech s odlišnou závažností se v něm objevují i jména právě Plzně, Sparty, Příbrami a dalších týmů a jejich lidí. „Jako hráč jsem tyhle věci moc nevnímal,“ říká Limberský. „Určitě to odsuzuju a měly by padat co nejtvrdší tresty. Pro kohokoli, kdo se do toho zapletl, ať byl v jakémkoli klubu,“ dodává.

Vstoupit do diskuse
12

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud