16. srpna 2011 • 18:31

Záložník Koloušek se vrací z Rakouska, bude hrát za Brno

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý fotbalový reprezentant Václav Koloušek se po více než pěti letech vrací z rakouské ligy a měl by posílit Zbrojovku Brno, která na jaře sestoupila z nejvyšší soutěže. K týmu by se měl pětatřicetiletý záložník připojit na středečním tréninku.



"Úvodní zápasy ukázaly, že nám chybí zkušenost uprostřed zálohy. Rozhodili jsme sítě a mimo jiné se naskytla příležitost na získání Vaška Kolouška, kterou jsme využili. Na podmínkách už jsme prakticky domluveni, ve středu ráno by se měl hlásit na tréninku," uvedl sportovní ředitel Zbrojovky Richard Dostálek na klubovém webu.

O Kolouška se zajímal také nováček první ligy Viktoria Žižkov, ale nakonec bývalý hráč Sparty, Slavie, Liberce a Příbrami pomůže Brnu.

V Rakousku nastupoval odchovanec Mladé Boleslavi za Innsbruck a Wiener Neustadt. V zahraničí oblékal pětinásobný reprezentant také dres italské Salernitany.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud