12. listopadu 2012 • 19:34

Juniorka Teplic s vedoucím Brnem těsně prohrála

Autor: juniorskaliga.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brno přivezlo k zápasu s teplickou juniorkou hned šest hráčů z kádru A mužstva, konkrétně Hladkého, Suse, Hyčku, Falla, Jurdíka a Traoreho. Domácí nasadil do branky Slavíka a do pole Hoška, Jablonského a Krátkého.



V úvodu zápasu vůbec nebylo znát tabulkové postavení obou týmů. Naopak žlutomodří svého soupeře přehrávali, z čehož rezultovali také šance. Velkou příležitost měl už v páté minutě Kodeš, který šel z úhlu sám na brankáře. Ten jeho pokus vyrazil k Šaldovi, jehož dorážku obránci zblokovali. Další šanci domácích měl kapitán Šalda, jenže mu chybělo pár centimetrů, aby dosáhl na Soukupův centr z pravé strany.

Na konci první půle se do hry dostalo také Brno, ale Jurdík poslal svůj pokus mimo. Po změně stran už Brno bylo lepším týmem, avšak Traore trefil po brejku jen tyč. Rozhodující okamžik utkání přišel v 82.minutě, kdy na kraji vápna zbytečně Hošek fauloval a následovala penaltu. Tu sice Slavík chytil, jenže Jurdík se dostal k dorážce a rozhodl o výhře Brna v poměru 1:0. V nastaveném čase se po podobném zákroku na druhé straně na Jablonského dožadovali penalty také domácí, ale rozhodčí Houdek ji neodpískal.

Teplice – Brno  0:1 (0:0)

Branky: 83. Jurdík. ŽK: 15. Hyčka, 65. Stáňa. Rozhodčí: Houdek - Hrabovský, Bacík.

Teplice: Slavík - Šalda, Hošek, Jablonský, Bubeníček - Polák, Soukup - Krátký, Česlák (85. Karel), Gabčo (74. Špírek) - Kodeš.

Brno: Hladký - Kršák, Fall (64. Stáňa), Varaďa, Jurdík, Zezula, Sus, Hyčka, Matyska, Kunc, Traore (70. Lapeš).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud