25. února 2013 • 18:32

Teplická juniorka na Spartu nestačila, podlehla jí vysoko 0:5

Autor: juniorskaliga.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teplická juniorka dnes podlehla Spartě Praha vysoko 0:5, když brankostroj Pražanů se rozjel především po změně stran, kdy vstřelili čtyři branky. Postupně se prosadili Reiter, Juliš, Uljaky, Konaté a Jánoš.



Sparta otevřela skóre už v osmé minutě Reiterem, který zužitkoval chybnou rozehrávku domácích. Na druhé straně pak měli velké šance Bubeníček, Hlaváček i Kulhánek, ale ani jeden ji neproměnil. Domácí do poločasu zase zachránila tyč po Julišově pokusu.

V druhém poločase měla Sparta jednoznačně navrch, druhou branku přidal Juliš, který využil rychlý brejk a přihrávku z pravé strany. Další branku Letenských přidal Uljaky, jehož tečovaná střela skončila za zády bezmocného Lukáče. Čtvrtý gól pak zařídil Konaté hlavičkou z rohového kopu a skóre definitivně uzavřel tvrdou střelou k tyči Jánoš.

FK Teplice – AC Sparta Praha 0:5 (0:1)

Branky: 8. Reiter, 57. Juliš, 60. Uljaky, 74. Konaté, 84. Jánoš. Rozhodčí: Bílek – Kříž, Štěrba.

FK Teplice: Lukáč – Krátký, Šalda, Filip, Bubeníček - Polák (84. Karel), Soukup (54. Kopas) – Strada (87. Kukačka), Kulhánek (60. Kulhánek), Hlaváček (70. Gabčo) – Kodeš.
AC Sparta Praha: Nguyen – Breda, Tomášek, Polom, Nový, Jánoš, Pešek, Reiter, Lácha (51. Uljaky, 78. Měska), Konate, Juliš.


Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud