13. dubna 2016 • 16:35

Neuvěřitelná jízda! Mladí sparťané slaví titul DEVĚT kol před koncem

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ne nadarmo se o nich hovoří jako o týmu budoucnosti. Starší dorostenci Sparty porazili v dohrávce dorostenecké ligy Olomouc 2:0 a zajistili si tím triumf v soutěži. Titul získali neuvěřitelných devět kol a skoro dva měsíce před koncem ligy.



Sparťanská U19 ligu staršího dorostu ovládla naprosto dominantním způsobem. Ve 29 zápasech našla jen dva přemožitele a dvakrát ztratila body po remíze. Zbylých 25 utkání vyhrála, často o několik gólů.

Ostatně, skóre týmu progresivního trenéra Davida Holoubka mluví za vše. Mladí sparťané nastříleli 115 gólů, což dává úžasný průměr skoro čtyř gólů na zápas. Inkasovali přitom jen 29 branek, tedy přesně jednu na utkání.

Definitivní razítko na titul dali sparťané v dohrávaném zápase 4. kola proti Olomouci. Po poločase byl stav utkání 0:0, ovšem po přestávce se dvakrát trefil Filip Hašek a bylo rozhodnuto. Mistrovské oslavy mohly začít.

Sparta U19 má v tabulce devět kol před koncem náskok 28 bodů před druhým Brnem. Letenští mladíci si prostě hráli svoji soutěž...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Všechny zprávy pro fanoušky SpartyFoto spo

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud