11. února 2013 • 20:49

Nechtěný Řepka může být král divize. Dobrovice nabízí balík!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

První liga, druhá liga? Na to zapomeňte! Zkušený stoper Tomáš Řepka, který ještě na podzim kopal nejvyšší soutěž za Dynamo České Budějovice, jedná o angažmá s divizním FK Dobrovice. Podle TV Nova nabízí klub známému bouřlivákovi pořádný balík. Řepka by si v případě dohody mohl přijít i na osmdesát tisíc korun. Tolik nebere řada hráčů v nejvyšší soutěži, dá se tak říct, že by byl Řepka králem divize.



Řepka se s posledním zaměstnavatelem v Českých Budějovicích nerozešel v dobrém, vedly se spory o ukončení smlouvy a finanční vyrovnání. I tak se ale začaly hlásit týmy, které měly o někdejší ikonu pražské Sparty zájem.

O Řepkovi chvíli uvažovala prvoligová Jihlava, či třeba Pardubice nebo Bohemians Praha. Vše může skončit tak, že z Řepky bude královsky placený „amatér“.

Sám už dříve prohlašoval, že klidně bude hrát za Kotěhůlky v nižší soutěži. Jediné co odmítal, bylo působení ve Slavii a Baníku Ostrava. Laso proto nyní zasvištělo z divize, z týmu FK Dobrovice.

„Hráč jeho typu a zkušeností by se nám samozřejmě hodil,“ řekl pro TV Nova sportovní manažer divizního klubu David Čáslava. Podle něj už se o všem jednalo.

Klub by mohl díky podpoře sponzorů udělat z Řepky krále divize. „Čeká na nějaké profesionální angažmá. Pokud ho nedostane, bude se zabývat dalšími nabídkami,“ doplňuje Čáslava na serveru tn.cz.

V klubu už dříve hrál třeba vicemistr Evropy Jiří Němec, nyní tam působí exsparťan Martin Zbončák. Jasno o angažmá známého bouřliváka by mělo být během pár dní.

Fotbalový obránce Tomáš Řepka by mohl na jaře hrát v divizi. FK Dobrovice ho oslovil s královskou nabídkou, stoper ale zatím ještě čeká na nabídku z profesionálního fotbalu.
Fotbalový obránce Tomáš Řepka by mohl na jaře hrát v divizi. FK Dobrovice ho oslovil s královskou nabídkou, stoper ale zatím ještě čeká na nabídku z profesionálního fotbalu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud