21. února 2013 • 21:37

Lafata šokoval Chelsea! Nervózní hvězdy srovnaly až v nastavení

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Góóól! Bombarďák David Lafata začal úřadovat v rudém dresu Sparty. Střelecké konto v soutěžních zápasech si otevřel v odvetě 2. kola Evropské ligy, kdy Letenští šokovali Stamford Bridge. Na půdě Chelsea se dostali v 17. minutě do vedení. A byla to paráda, které museli zatleskat i fanoušci, kteří drží palce londýnskému týmu. Jenže Chelsea ve druhé minutě nastavení gólově probrala a Spartu na poslední chvíli vyřadila.



Sparta slibovala, že se popere v Anglii o slušný výsledek. V úvodu sice hrozil několikrát domácí Torres, ale gólově udeřil jiný gólový zabiják. Ten s desítkou a v rudém dresu – David Lafata.

VIDEO: Podívejte se na gól Davida Lafaty na půdě Chelsea

Parádní akce ale začala u záložníka Matějovského, jenž kolmicí poslal do šance aktivního Kadlece. Ten zabojoval, vyškolil stopera Cahilla a kolem dalšího obránce Terryho zpětnou přihrávkou našel kanonýra Sparty.

Muž s desítkou na zádech neváhal a napálil balon za záda Čecha, rozjásal tři tisícovky sparťanských fanoušků a oživil naději na sparťanský postup do další fáze Evropské ligy. Ta trvala neuvěřitelně dlouho až do 92. minuty. Pak se míče chopil Eden Hazard a po individuální akci srovnal...

Výsledek 1:1 Spartu z Evropské ligy vyřadil.

Hazard zarmoutil Spartu a rozhodl o postupu
Hazard zarmoutil Spartu a rozhodl o postupu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud