8. srpna 2013 • 23:55

Drzí Norové! Už před zápasem s Jabloncem měli lístky do Nyonu

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takové sebevědomí se spíše vidí u amerických boxerů. U norského týmu s krkolomným názvem Strömsgodset byste to nečekali. Chasníci ze severu Evropy si byli natolik jistí postupem do 4. předkola Evropské ligy, že si už před odvetným zápasem s Jabloncem objednali lístky na dnešní los do Nyonu.



MATCH OVERVIEW LEGACY
8. 8. • 20:00
Strømsgodset IF
Strømsgodset IF
1:3
ONLINE
8. srpna
20:00
FK BAUMIT Jablonec
FK BAUMIT Jablonec
Góly

Domácí: 71. Kamara

Hosté: 15. Hubník, 81. Vaněk, 90. Piták

Sestavy

Domácí: Larsen – Vilsvik, Horn, Madsen (46. Diomande), Hamoud – Ibrahim, Johansen, Boateng – Storflor, Kovács (65. Keita), Wikheim (46. Kamara). Trenér: Ronny Deila.

Hosté: Špit – Zoubele (46. Vaněk), Kysela, Beneš, Kubista – Kopic, Loučka, Piták, Čížek, Vošahlík (87. Jablonský) – Hubník (68. Třešňák). Trenér: Roman Skuhravý.

Karty

Domácí: Johansen

Hosté: Kysela, Vošahlík, Kopic, Hubník, Třešňák

Rozhodčí

G. Mažeika – V. Šimkus, V. Kazlauskas (vš. LTU)

Stadion

Marienlyst, Drammen (NOR)

"I tuhle informaci jsme využili k motivaci našeho týmu. Kluci to dnes tvrdě odpracovali," řekl trenér českého týmu Roman Skuhravý.

Celek ze středu Evropy byl však maličko proti norským plánům. Před týdnem vyhrál doma na Střelnici 2:1 a ve čtvrtek norského vicemistra porazil dokonce 3:1.

Nadšení domácího týmu, který už 37 zápasů na svém hřišti neprohrál, zchladil už v 15. minutě Hubník. Domácí vytvořili na svěřence kouče Skuhravého veliký tlak, Severočechy držel svými zákroky skvělý gólman Špit. Ten kapituloval až v 71. minutě po velkém obléhání své branky.

Rozjeté Nory ale vrátil na zem v 81. minutě Vaněk, o deset minut později dokonal ortel domácích krásnou brankou Piták. Domácí tým tak ukončil na umělé trávě, kde hraje své zápasy, rekordní šňůru 37 utkání bez prohry.

VIDEO: Jablonec dokázal vyhrát i na horské norské půdě




Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud