Michal Koštuřík
16. srpna 2022 • 20:10

Melichárek varuje Slovácko: Švédy nepodcenit! Spartě už se to stalo

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozor na ně! Bývalý brankář Dušan Melichárek (38) varuje Slovácko před švédským AIK Stockholm, soupeřem Svědíkova výběru v play off Konferenční ligy. Ví, o čem mluví, na severu Evropy strávil celkem osm let, ještě předloni oblékal dres mistrovského Malmö. Jako odchovanec klubu z Uherského Hradiště má však jasno, komu bude fandit. „Ať jim doma naloží a do odvety jedou s čistou hlavou,“ přeje si před čtvrteční vstupní bitvou na Moravě.



V rozhovoru pro web iSport.cz Melichárek upozorňuje, na jaké hráče si musí dát český tým pozor, kdo je v kádru AIK (aktuálně 5. v lize) provokatér a jaká atmosféra čeká na Kadlece a spol. v odvetě.

Jaký protivník čeká ve čtvrtek Slovácko?
„Švédský fotbal pořád sleduju. AIK je kvalitní tým, který má momentálně střídavou, nestabilní formu. Jeho styl je založený na defenzivě. Snaží se dobře bránit a přecházet do rychlých protiútoků. Pro Slovácko je to hratelný soupeř, ale doporučil bych, aby nikdo AIK nepodcenil jen proto, že je to švédský celek. Už se to v minulosti stalo Spartě s Häckenem a s Malmö. Strašně moc napoví první zápas.“ 

Na koho si konkrétně dát pozor?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud